Українців попередили про затримки потягів на польському кордоні
Українців попередили про затримки потягів на польському кордоні

Українців попередили про затримки потягів на польському кордоні

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Сьогодні, 23 грудня, декілька потягів ідуть з затримками на польському кордоні. Також через обстріл на ділянці Марганець-Нікополь було змінено маршрут кількох потягів. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Укрзалізницю".

Деталі

Зазначається, що декілька ранкових затримок через скупчення поїздів на польському кордоні:

  • №715/716 Перемишль- Київ +7:13;
  • №31/32 Перемишль- Запоріжжя +3:58 ;
  • №705/706 Київ- Перемишль +2:37;
  • №89/90 Перемишль-Київ +2:30

Окрім того, у зв’язку з відсутністю напруги в контактній мережі внаслідок обстрілу на ділянці Марганець-Нікополь було змінено маршрут слідування наступним поїздам:

  • №62 Одеса-Харків зі станції Кривий Ріг Головний через Верхівцеве, Дніпро Головний, Синельникове-2, Синельникове-1, Запоріжжя-1, Синельникове-1, Павлоград-1, Лозова без заходу на станції Апостолове, Нікополь, Чортомлик, Марганець, Дніпробут-2, Новомосковськ Дніпровський.
  • №120 Львів-Запоріжжя зі станції Кривий Ріг Головний через Верхівцеве, Дніпро Головний, Синельникове-2, Синельникове-1, Запоріжжя-1, без заходу на станції Апостолове, Нікополь, Чортомлик, Марганець, Дніпробут-2.
  • №276 Київ-Запоріжжя-1 зі станції Кривий Ріг Головний через Верхівцеве, Дніпро Головний, Синельникове-2, Синельникове-1, Запоріжжя-1, без заходу на станції Апостолове, Нікополь, Чортомлик, Марганець, Дніпробут-2.

Доповнення

Укрзалізниця призначила ще один поїзд у популярному сполученні Київ-Кишинів. Тепер сполучення між столицями України та Молдови стає щоденним.

Теги по теме
Укрзализныця
Источник материала
loader
loader