/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F249%2F6e8f522e24017f11724d82dd349f7f35.png)
Яка вартість м'яса на “Шуварі” у Львові
На "Шуварі" є великий вибір свіжого м’яса та різних копченостей.
На львівському оптовому ринку поділились цінами на весь асортимент м’яса станом на 4 січня.
Зокрема, один кілограм курячої тушки коштує в середньому 78 грн, крила - від 60 гривень за кілограм, курячі гомілки від 70 гривень, а філе - близько 134 гривень за кіло.
Свинина традиційно вартує дорожче - від 165 гривень за кілограм вирізки.
Термінал "М’ясо та копченості" на "Шуварі" працює з понеділка по суботу з 7:00 до 17:00.

