У ДПСУ прокоментували скандал навколо прес-офіцерки: будуть прийняті рішення
У ДПСУ прокоментували скандал навколо прес-офіцерки: будуть прийняті рішення

У ДПСУ прокоментували скандал навколо прес-офіцерки: будуть прийняті рішення

Іванна Плантовська / фото з Instagram

Щодо скандальної прес-офіцерки ДПСУ Іванни Плантовської ухвалять відповідні рішення в рамках чинного законодавства. На ситуацію у відомстві відразу відреагували, хоча безпосередньо коментувати особисте життя співробітників не мають права.

Таку заяву зробив тимчасово виконуючий обов'язки голови Державної прикордонної служби України, бригадний генерал В'ячеслав Демченко в коментарі кореспонденту УНІАН. Він сказав: "Я не вправі коментувати особисте життя військовослужбовців ДПСУ, це справа кожного. Проте можу зазначити, що відносно ситуації, яка останні кілька днів розгортається навколо нашої військовослужбовці з Одеси, у відомстві відразу відреагували на це. Зокрема, будуть прийняті рішення, що стосуватимуться подальшого проходження нею служби та виконання обов’язків за посадою. Рішення будуть в рамках норм законодавства".

За словами Демченка, "прикро", що в часи, коли багато бійців ДПСУ захищають Україну зі зброєю в руках і гинуть за країну, є співробітники відомства, які хваляться своїм розкішним особистим життям. Він назвав таку поведінку "неприпустимою" під час війни.

Відео дня

Скандал з прес-офіцеркою ДПСУ: що відомо

Користувачі Мережі 7 січня звернули увагу на публікації прес-офіцерки Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванни Плантовської. Поки в Україні йшли важкі бої з російськими окупантами, вона виставляла фотографії зі своїм розкішним особистим життям. Багато з них були зроблені за кордоном, зокрема, у Франції.

Пізніше з'явилися подробиці про начальника прес-офіцерки. У генерал-майора Сергія Мула під час обшуків знайшли незадеклароване майно, багато готівки в гривнях та іноземній валюті, а також паспорт громадянина Колумбії на ім'я Хорхе Фернандес. Йому повідомили про підозру у грудні 2022 року, за даними НАБУ. Зараз Мул перебуває у відпустці, але не заарештований.

Колишній народний депутат Борислав Береза повідомив, що Мул проживав у квартирі партнера Кауфмана — одного з найвпливовіших людей в Одеській області. А на посаду в ДПСУ генерал-майора призначили кум сина колишнього генпрокурора Пшонки Вадим Слюсарєв і нардеп від "Слуги народу" Павло Сушко.

Вас также могут заинтересовать новости:

  • Окупант вибіг з лопатою просто на українського снайпера і був покараний (відео)
  • Кролі заманили російських солдатів до пастки снайперів СБУ: кумедні кадри
  • Батько "маленького Арестовича" вийшов на зв'язок й заспокоїв українців (відео)
Теги по теме
Скандал
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны