Колапс може статися будь якої миті: Віталій Кличко розповів про ситуацію у Києві
Колапс може статися будь якої миті: Віталій Кличко розповів про ситуацію у Києві

Колапс може статися будь якої миті: Віталій Кличко розповів про ситуацію у Києві

Мер Києва Віталій Кличко вирішив висловитися про те, яка ситуація у столиці на сьогоднішній день. Чи реальний колапс і повний блекаут вже найближчими тижнями.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Про це він розповів у своєму новому інтерв'ю для порталу Reuters, оскільки зараз перебуває у Давосі на Всесвітньому економічному форумі.

За його словами, непередбачувана ситуація з електроенергією в Україні може статися будь-якої миті, оскільки не вистачає приблизно третини всіх необхідних потужностей.

Віталій Кличко. Фото: Youtube

"Ми не говоримо про колапс, але він може статися будь-якої секунди, тому що будь-якої секунди російські ракети можуть зруйнувати нашу критичну інфраструктуру в нашому рідному місті Києві" - каже Віталій Кличко.

Тобто зараз повний дефіцит по Києву становить не менше 30%, і це вкрай багато. Через це у людей вкрай обмежений день, тому що за цей час потрібно швидко встигнути переробити всі справи, доки є світловий день.

Київ, фото: Знай.ua

"Наразі в Україні досить холодно, тому жити без електрики та опалення практично неможливо. Ситуація критична. Ми боремося за виживання", - додав Кличко вже в кулуарах щорічних зборів Всесвітнього економічного форуму.

З кожним ударом росіян по країні ситуація лише посилюється, але ми обов'язково впораємося. Залишилася лише половина цієї нещадної зими, після чого почнеться потепління.

Відключення електрики, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що українцям роздають безкоштовні енергозберігаючі лампочки, як отримати 5 штук

Раніше повідомлялося, що світла буде більше? Україна отримала додаткові кіловати

Також, 510 гривень чи покарання "на словах": українським водіям підказали, як уникнути штрафу

Теги по теме
Виталий Кличко
Источник материала
Поделиться сюжетом