"До вас всі були мемом": зірки красномовно вітають Зеленського з 45-річчям
"До вас всі були мемом": зірки красномовно вітають Зеленського з 45-річчям

"До вас всі були мемом": зірки красномовно вітають Зеленського з 45-річчям

Володимиру Зеленському - 45 / фото president.gov.ua

25 січня президент України Володимир Зеленський відзначає своє 45-річчя. Знаменитості не залишилися байдужими і привітали лідера нашої країни, який всіма силами бореться з російською агресією.

Сьогодні Зеленським захоплюється весь світ, адже він не втік з України, коли почалася повномасштабна війна. Він залишився на батьківщині і разом з усіма дає гідну відсіч окупантам і злочинному режиму Кремля. Він - гордість країни, людина, яка показала, як потрібно любити і захищати свою батьківщину.

Андрій Бєдняков

"На цій фотографії людина, якості якої звертають на нас увагу світу. Ці якості допомагають нашій країні переконати світ, що ми боремося зі злом. Я дуже хочу, щоб на фініш ми прийшли першими", - написав шоумен.

Відео дня
Володимир Зеленський і Настя Коротка / instagram.com/biedniakov

Оля Цибульська

Співачка написала в соцмережах, що всі попередники Зеленського були мемом, а він - та людина, яка щиро любить свою країну, свій народ і робить все заради нашої перемоги:

"При Кравчуку я полюбила кравчучки. При Кучмі - "Однокласники". При Ющенко полюбила мед. При Януковичі дізналася, що в Межигір'ї водяться страуси. При Порошенку зрозуміла, що мій рівень англійської "ще нічого так"! А з вами, Володимире Зеленський, ми і червону калину пройдемо. Дякую за те, що надихаєте не лише словом, а й ділом".

Оля Полякова

Співачка розповіла, що у неї є багато спільних фото з Володимиром, але з Володимиром Олександровичем - ні. Тому що сьогодні це дві різні людини. 

"Той, з яким у мене купа кумедних фото – талановитий, іскрометний, гумористичний, легкий і щасливий! Сьогоднішній Володимир - людина, на плечі якої впала відповідальність за всю країну, за людей, за боротьбу – це дуже нелегка ноша, і навряд чи він її хотів! Але коли знадобилося, він взяв її на себе, не вагаючись, сміливо і відповідально! І став лідером найсміливішої країни в світі! Від нього і його рішень сьогодні залежить багато чого, але вся країна об'єдналася і допомагає – він з нами, а ми з ним!"- написала Полякова.

Діма Монатік

"З днем народження, пане президенте! Пишаємося вашою стійкістю і силою! Ви надзвичайно вольова людина і приклад для всього світу, як потрібно любити своє і своїх! Від щирого серця бажаю, щоб скоріше прийшла перемога! Щастя, здоров'я, миру вам і вашій родині", - привітав Зеленського Монатік.

Володимиру Зеленському - 45 / фото president.gov.ua

Катя Осадча

Телеведуча зазначила, що їй хотілося б вітати Зеленського за інших обставин, але саме ці страшні події довели нам те, що Україні потрібен був саме такий президент.

"Якби ви скористалися пропозицією евакуюватися, сьогодні б нас вже не було і це найголовніший відлік нашої перемоги. Дякую. Багатьох років життя", - написала Осадча.

Ірина Білик

Співачка Ірина Білик була більш лаконічною і побажала президенту, щоб його охороняв Бог.

Юрій Горбунов

Телеведучий написав, що сьогодні в світі немає більш сильного, сміливого і міцного президента!

"Віримо, що наступний день народження буде в мирній Україні! Країні, яка перемогла лютого ворога! Здоров'я вам і сил", - додав Горбунов.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська ніжно привітала чоловіка з 45-річчям.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Ані Лорак вирішила допомогти сім'ям, чиї будинки були зруйновані, але є нюанс
  • Всесвітньо відомий співак допоможе відновити будинки українських сімей
  • У Росії знайшли заміну Меладзе: хто тепер розважатиме жінок
Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
Поделиться сюжетом