Пробито чергове дно: фанат прийшов на матч росіянина на Australian Open у футболці з символом окупантів
Пробито чергове дно: фанат прийшов на матч росіянина на Australian Open у футболці з символом окупантів

Пробито чергове дно: фанат прийшов на матч росіянина на Australian Open у футболці з символом окупантів

Також за межами арени були вболівальники з прапорами "ДНР" та із зображенням Путіна.

Під час чвертьфінального матчу Australian Open-2023 між росіянином Андрієм Рубльовим та сербом Новаком Джоковичем один з уболівальників був на трибунах у футболці з літерою "Z" – символом повномасштабного вторгнення РФ до України.

Про це повідомляє Tribuna.com.

Зазначається, що елементи одягу, які демонструють білу літеру "Z", входять до списку заборонених речей на Australian Open. Проте чоловік знехтував правилами організаторів змагань і осоромився на весь світ, у такий спосіб публічно підтримавши державу-агресорку.

Фото: ua.tribuna.com

Крім того, за межами тенісної арени були помічені вболівальники з прапорами так званої "ДНР" та із зображенням кремлівського диктатора Володимира Путіна.

На корті ж спортсмена з країни-терористки спіткала невдача – Рубльов вилетів з турніру, розгромно поступившись Джоковичу з рахунком 1:6, 2:6, 4:6.

Додамо, що організатори Australian Open-2023 допустили до змагань гравців з Росії та Білорусі, проте тільки в нейтральному статусі: без прапорів, гімнів та іншої національної символіки.

Нагадаємо, на матчі першого кола Australian Open-2023 між українкою Катериною Байндль та росіянкою Каміллою Рахімовою трапився скандал. Група уболівальників прийшла на поєдинок з прапором РФ і обличчям кремлівського диктатора Володимира Путіна на футболці. У відповідь на ганебну витівку організатори турніру офіційно заборонили приносити на ігри прапори країн-агресорок.

Читайте також:

Російський тенісист пожалівся на фанатів з прапором України під час матчу Australian Open: подробиці

Українська тенісистка вийшла до півфіналу парного турніру Australian Open-2023

У фіналі знищила росіянку: українська тенісистка стала чемпіонкою турніру в Туреччині

Источник материала
Поделиться сюжетом