В Офісі президента України натякнули, що Москві та Санкт-Петербургу пора "приготуватися"
В Офісі президента України натякнули, що Москві та Санкт-Петербургу пора "приготуватися"

В Офісі президента України натякнули, що Москві та Санкт-Петербургу пора "приготуватися"

Подоляк натякнув, що "зніженим і ледачим Москві і Петербургу" варто готуватися / фото ua.depositphotos.com

Україна не б'є по території країни-агресора. Подальша ескалація може призвести до того, що постраждають навіть "зніжені" жителі великих міст РФ, як Москва і Санкт-Петербург.

"Офіційно підтверджую, внутрішня ескалація війни в Росії неминуча. І будуть наноситися різні удари по різних цілях. Чому, ким і навіщо - це вже інше питання, і ми не можемо його сьогодні обговорювати. У нас є недолік публічної інформації", - заявив радник глави офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю блогеру Майклу Накі.

При цьому він нагадав, що Збройні Сили України не б'ють по Росії, але росіяни навіть великих міст можуть відчути на собі війну.

Відео дня

"Логіка війни і ескалація війни на внутрішньому ринку Росії буде неминучою. У тому числі схильні будуть такі зніжені і ледачі міста, як Москва, Петербуг, Єкатеринбуг і так далі, які думають, що живуть десь в іншій реальності",-пояснив чиновник.

Читайте також:
Іспанія приєднається до європейської коаліції, що відправить танки Leopard в Україну – ЗМІ
Україна різко "почервоніла": у Білорусі піднімали в небо винищувачі

Водночас він підкреслив, що ескалація в Росії, що насувається, - внутрішня проблема країни-агресора, яка виникне через інфантилізм керівництва Кремля.

"Адже вони не кажуть: "Ми - автори війни, ми прийшли на чужу територію в 2014 році, а потім вирішили їх (українців – УНІАН) добити в 2022 році. Ми влаштовуємо геноцид, ми бомбимо мирні міста України". Ні, вони не так говорять. Вони кажуть: "У нас" Священна війна", ось ми ставимо системи ППО, адже нас можуть" атакувати країни НАТО", - підсумував Подоляк.

Війна в Україні - що відомо

Станом на 25 січня загальні втрати особового складу ворога становлять 123 080 осіб. У Росії відносно недавно почали підозрювати, що війна з Україною дорого обійдеться, навіть були протести із затриманнями.

Крім того, посол РФ в Естонії Володимир Липаєв заявив, що Захід має намір поставить Таллінну сучасну зброю, щоб створити систему протиракетної оборони, а під прицілом опиниться Санкт-Петербург.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Окупанти вербують до ПВК "Вагнер" ув'язнених українців, примусово вивезених до в'язниць РФ
  • Британська розвідка пояснила, чому окупанти відмовляються воювати на танках "Армата"
  • Воїни 28-ї бригади завдали потужного нічного удару по окупантах з "Рапіри" (відео)
Теги по теме
Офис Президента
Источник материала
Поделиться сюжетом