У розвідці розповіли про допомогу РФ від КНДР: чи розв'яже проблеми окупантів
У розвідці розповіли про допомогу РФ від КНДР: чи розв'яже проблеми окупантів

У розвідці розповіли про допомогу РФ від КНДР: чи розв'яже проблеми окупантів

Допомога від КНДР не допоможе Росії позбутися "снарядного голоду", поділилися в розвідці / фото УНІАН

Росія і Північна Корея мають близькі стосунки, влада КНДР надала російській стороні боєкомплекти і стрілецьку зброю, але це не розв'яже проблеми російських окупантів з постачанням, в тому числі не вгамує "снарядний голод".

Влада Північної Кореї обережна в питанні підтримки РФ, розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов. "Відносини між двома диктатурами дійсно близькі, партнерські, але тим не менш обережні, оскільки Росія і Путін і його режим стає все більш ізгоями, то в принципі навіть інші диктатури ну, скажімо так, обережні в питанні підтримки і взаємин з Росією", - сказав він.

За його словами, "є інформація про обмежені поставки боєкомплектів - снаряди, артснаряди". Представник розвідки додав, що також КНДР надала російській стороні стрілецьку зброю.

Читайте також:
Словаччина зробила важливу заяву щодо передачі винищувачів Україні
У Генштабі назвали причину виходу ЗСУ з Соледара і висловилися про долю Бахмута

Як КНДР допомагає Росії під час війни в Україні - що потрібно знати

У січні представник Держдепартаменту США Нед Прайс заявив, що Північна Корея на прохання російської сторони надала РФ військову допомогу і відправила через треті країни. Пізніше постійний представник США в ООН Лінда Томас-Грінфілд сказала, що КНДР та Іран продовжують планувати постачати зброю Росії.

Наприкінці січня офіцер батальйону "Свобода" Нацгвардії України Володимир Назаренко говорив, що на Донбасі у росіян спостерігається певний "снарядний голод" - ворог не може собі дозволити цілодобово вести обстріл.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Протистояння ударам Росії по енергомережі України: розкрито "рецепт"
  • Мінус штурмовик і "Орлан": у ЗСУ назвали нові втрати Росії в Україні
  • Нардеп сказав, скільки танків Leopard "світить" Україні
Источник материала
Поделиться сюжетом