Військовий з позивним «Стоун» повідомив, чи є місце страху й жалю на полі бою
Військовий з позивним «Стоун» повідомив, чи є місце страху й жалю на полі бою

Військовий з позивним «Стоун» повідомив, чи є місце страху й жалю на полі бою

Військовий з позивним «Стоун» повідомив, що зараз вже зовсім немає жалю до військових рф, бо вони перетнули межу людяності.

Про це він розповів на каналі «Кон'Юнктура LIBERTY».

«Якщо не буде хвилювання, значить, ти труп. Страх дає тобі впевненість, страх дає тобі чіткість дій, і тільки страх тебе зберігає в бою й допомагає тобі ухвалювати чіткі рішення про як вхід, так і вихід з бою, чіткі командні рішенні», - повідомив військовий.

За словам військового, якщо у бійця немає страху на полі бою, значить, він просто до цього не готовий. Як наголосив «Стоун», усі військові, які йдуть у бій і кажуть, що вони не бояться, насправді, брешуть. Справжні воїни відчувають страх на фронті, на полі бою, він їм навпаки допомагає.

«Абсолютно немає жалю ніякого до ворогів, тому що вони давно переступили ту межу людяності, правил ведення війни, вони самі це все давно переступили. Саме тому ніякого жалю вже бути не може. Жаль тільки в одному випадку – коли не бачиш, куди влучаєш», - заявив військовий.

Як писав раніше My.ua, політтехнолог Олександр Кочетков розповів, чи варто Україні боятися мобілізаційного ресурсу росії.

Також My.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів, що Україні необхідно для перемоги над росією: «Це робити потрібно швидше».

https://youtu.be/ClnzLt8ZHk8

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом