ЗСУ вдарили по ЗРК російських загарбників і знищили "зграю" ворожих "пташок"
ЗСУ вдарили по ЗРК російських загарбників і знищили "зграю" ворожих "пташок"

ЗСУ вдарили по ЗРК російських загарбників і знищили "зграю" ворожих "пташок"

Триває російсько-українська війна / фото ua.depositphotos.com

Упродовж доби українські захисники знищили ворожий літак Су-25, гелікоптер Ка-52 та два БпЛА типу "Орлан-10", йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

"Українська авіація протягом доби завдала 14 ударів по районах зосередження ворога та 2 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. Також Сили оборони України знищили літак Су-25, гелікоптер Ка-52 та 2 БпЛА типу "Орлан-10". А наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 1 пункт управління, 9 районів зосередження живої сили та 3 склади боєприпасів противника", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що протягом доби противник завдав 21 авіаційний та 5 ракетних ударів. Також здійснив 27 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Відео дня
Читайте також:
Берлін не отримав нових запитів про передачу Leopard 2, крім заявки Польщі - ЗМІ
Недоречні роздуми: чотири причини, чому Шольц не давав танки Україні
Партнери можуть "легко" забезпечити Україну сотнею Leoprd 2 - Міноборони Польщі

Втрати Росії в Україні - актуальні дані

ЗСУ продовжують "відправляти в пекло" окупантів. 25 січня захисники "відкобзонили" ще 910 загарбників, таким чином втрати РФ зросли до 123 080 "двохсотих".

Російська армія буквально стирається об штурми Соледара і Бахмута. Напередодні в мережі з'явилися моторошні, але красномовні кадри поля, усіяного трупами російських солдатів десь на Бахмутському напрямку.

А на Соледарському напрямку українські артилеристи підірвали цілу траншею "вагнерівців", які просувалися до позицій ЗСУ.  

Трапляються і кумедні моменти на передовій. Так, українські бійці зняли, як на їхнього снайпера висунувся з лопатою російський окупант. В результаті "штурмовик" був знищений одним пострілом.

У боях з ЗСУ був знищений боєць загону "Барс", якого пропагандисти охрестили ледь не "термінатором". Крім того, стало відомо про ліквідацію десантника з сирійським досвідом - героя російських "казок".

В Запорізькій області "відкобзонили" сина топ-кадировця Джамбулата Заураєва.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Patriot допоможуть розміщенню в Україні F-16: експерт зробив несподівані висновки
  • США різко збільшать виробництво 155-мм снарядів для України - ЗМІ
  • Мельник звернувся до уряду ФРН на тлі успіху з Leopard 2: просить винищувачі та підводні човни
Источник материала
Поделиться сюжетом