В Індії вчитель створив електрокар на сонячній енергії
В Індії вчитель створив електрокар на сонячній енергії

В Індії вчитель створив електрокар на сонячній енергії

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Фото: Кадр из видео
Електрокар вчителя

Метою вчителя було побудувати доступний та екологічний електромобіль для всіх охочих, оскільки в країні спостерігалося стрімке зростання цін на пальне.

Індійський учитель математики Білал Ахмед створив незвичайний електрокар. Він будував його 11 років на базі старого Nissan Micra. Про це повідомляє Euronews.

Таким чином ентузіаст переобладнав свій хетчбек Nissan Micra, замінивши двигун на електромотор та додавши сонячні панелі, які можуть ефективно живити силову установку енергією.

На це пішло 19 000 доларів.

“Коли я розпочинав проект і навіть після того, як я його завершив, мені ніхто не надав жодної фінансової допомоги. Я думаю, що якби я отримав необхідну підтримку, можливо, я був би індійським Ілоном Маском”, – сказав Ахмед.

Він встановив на авто монокристалічні сонячні панелі, у яких кожен фотоелектричний елемент виготовлений із одного кристала кремнію. Такі батареї виробляють більше кіловат-годин електроенергії, ніж інші.

Крім того, в машині є деталі футуризму – двері у стилі “крило чайки”, як у легендарного DeLorean DMC-12. Вони встановлені і для того, щоб уловлювати якнайбільше сонячного світла.

Нагадаємо, раніше експерти назвали найпопулярніші вживані кросовери у різних вікових та цінових сегментах серед українців минулого року. У ТОПі – моделі Toyota, Nissan, Volkswagen, Hyundai та BMW.

Ford анонсував повну відмову від бензинових та дизельних авто




Джерело

Теги по теме
авто Видео Индия электромобили
Источник материала
Поделиться сюжетом