Дефіцит в енергосистемі значний – Укренерго
Дефіцит в енергосистемі значний – Укренерго

Дефіцит в енергосистемі значний – Укренерго

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Найскладніша ситуація в Одеській області. Там на ліквідацію ушкоджень потрібно більше часу.

В Україні поменшало споживання електроенергії, що характерно для вихідних. Але обсяг цього зменшення невеликий, тож дефіцит в енергосистемі залишається значним, повідомляє Укренерго у суботу, 28 січня.
 
Вказано, що внаслідок атаки російських агресорів 26 січня було завдано суттєвих пошкоджень декільком об’єктам високовольтної мережі. При цьому енергосистема все ще відновлювалася після попередніх серій ворожих ракетних обстрілів, які спричинили пошкодження енергоблоків електростанцій.
 
В результаті виробництво електроенергії на працюючих електростанціях не може повністю покрити споживання. До всіх обленерго доведено ліміти споживання, які діють протягом доби.
 
“Найскладніша ситуація в Одеській області через значні пошкодження відновлення планової схеми живлення регіону потребує більше часу, ніж раніше”, – зазначили в Укренерго.
 
Напередодні повідомлялося, що у Росії визнали удар по енергетиці України. Агресорам нібито вдалося вразити всі призначені об’єкти, а отже, і “цілі масованого удару досягнуті”.

 
 
 
 



Джерело

Теги по теме
Украина энергетика
Источник материала
Поделиться сюжетом