У "Нафтогазі" попередили про зміни в оплаті за використання газу: кого торкнеться
У "Нафтогазі" попередили про зміни в оплаті за використання газу: кого торкнеться

У "Нафтогазі" попередили про зміни в оплаті за використання газу: кого торкнеться

Два облгази переходять на сервіси ДК "Нафтогаз України", через це українці, як користувалися цими сервісами обліку газу будуть надаватися "Нафтогазом".

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Як повідомили у "Нафтогазі", абоненти Харківгазу та Дніпрогазу переходять до групи НАК "Нафтогаз України", також зазначено, що інші сервіси обліку газу для абонентів зазначених компаній не працюватимуть.

У зв’язку з переходом АТ "Харківгаз" та АТ "Дніпрогаз" до групи НАК "Нафтогаз України" сервіси обліку та оплати використаного газу для абонентів цих компаній надаватимуться ДК "Нафтогаз України", – йдеться у повідомленні.
Українців спантеличила новина, вони обурилися, що у повідомленні не вказана точна дата переходу. У компанії уточнили, що перехід абонентів Харківгазу та Дніпрогазу на нові сервіси відбувся 23 січня 2023 року.

Також споживачі запитали, чи можна сподіватися на те, що сплачені наперед гроші будуть збережені. Питання виникли через непрацюючий сервіс 104UA, яким багато українців користувалися, щоб оплачувати розподіл газу.

Сервіс 104.ua для абонентів АТ "Харківгаз" та АТ "Дніпрогаз" працювати не буде. Переплата за розподіл газу зберігається, – відповіли у

Нагадаємо, ми писали, що Коболєв та Залужний: принципова прірва між скандальним чиновником та Головнокомандувачем.

Як повідомляв "Знай.ua" заміна газового лічильника: українцям порадили терміново зробити це, доки грошей не беруть.

Також "Знай.ua" інформував, Нафтогаз відкрив власний інтернет-магазин: що і за якими цінами пропонують українцям.

Теги по теме
Нафтогаз
Источник материала
Поделиться сюжетом