Джокович "постраждав" через відсутність батька у фіналі Australian Open
Джокович "постраждав" через відсутність батька у фіналі Australian Open

Джокович "постраждав" через відсутність батька у фіналі Australian Open

КИЇВ. 29 січня. УНН. Срджан Джокович був відсутній у ложі під час фіналу Новака проти Стефаноса Ціціпаса на Rod Laver Arena, де Джокович виграв рекордний 22-й титул Великого шолома, передає УНН з посиланням на AFP.

Деталі

Новак Джокович сказав, що вони з батьком вирішили, що його не буде біля корту, щоб побачити його перемогу на Відкритому чемпіонаті Австралії в неділю, після суперечки щодо російського прапора.

Місце біля мами Джоковича, яке зазвичай займав Срджан, було порожнім.

"Ми обидва погодилися, що, мабуть, було б краще, щоб його там не було", - сказав Джокович після перемоги на 10-му чемпіонаті Australian Open.

"Це дуже боляче йому і мені, тому що це особливі, унікальні моменти, які хтозна, чи повторяться вони знову. Йому було нелегко. Я бачив його після матчу, і він, скажімо, почувався не найкращим чином. Він був радий обійняти мене, але я бачив, що він трохи сумував".

"Зрештою, у нас щасливий кінець", - додав 35-річний Джокович.

Додамо

Срджан також вирішив пропустити півфінал після того, як він зіткнувся з закликами про його відсторонення від турніру Великого шолома.

На відео, опублікованому в YouTube в четвер,він позує з чоловіком, який тримає російський прапор із зображенням володимира путіна.

Відео підписане так: "Батько Новака Джоковича зробив сміливу політичну заяву".

Згодом Джокович захистив свого батька, заявивши, що зображення були "неправильно витлумачені" і не мали на увазі ніякої шкоди.

Посол України в Австралії Василь Мирошниченко закликав позбавити Срджана Джоковича перепустки на стадіон.

Теги по теме
Теннис
Источник материала
Поделиться сюжетом