Як скачати відео з TikTok на будь-який пристрій: це займе не більше кількох хвилин
Як скачати відео з TikTok на будь-який пристрій: це займе не більше кількох хвилин

Як скачати відео з TikTok на будь-який пристрій: це займе не більше кількох хвилин

Як завантажити відео з TikTok на будь-який пристрій / ілюстрація REUTERS

TikTok сьогодні є однією з найбільш хайпових і популярних соцмереж в світі. Ключова ідея платформи – короткі, як правило, не довше однієї хвилини, відео з музикою. Здавалося б, що можна вмістити в хвилину?Однак кріейтори примудряються створювати такий контент, яким хочеться поділитися з друзями або зберегти, щоб переглядати в майбутньому.

Щоб завантажити будь-яке відео з TikTok існують як вбудовані інструменти в самому застосунку, так і спеціальні сайти та сторонні додатки. Розповідаємо, як вони працюють.

Інструменти, вбудовані в TikTok

Сама соцмережа не ставить обмеження на стягування контенту, якщо цього не зробив безпосередньо автор відео, тому ви можете скористатися вбудованими функціями.

Відео дня

Головною вадою кого способу є наявність водного знака з логотипом TikTok і Ніком каналу. Якщо ви задоволені цим, дотримуйтесь наступного алгоритму: 

  • Натисніть на іконку у вигляді стрілки в нижній частині екрана; 
  • Виберіть "Зберегти відео" і воно з'явиться в галереї пристрою;

Спеціальні сайти 

Існують інтернет-платформи, які дозволяють завантажувати будь-які відео з TikTok навіть без водяних знаків. Робота з такими ресурсами максимально проста – досить просто скопіювати посилання на ролик, вставити її у відповідний рядок і натиснути кнопку "Завантажити". Можете використовувати один з наступних сайтів в зручному для вас браузері: 

  • sssTikTok;
  • TTDownloader;
  • SnapTik.App.

Однак в такому способі існують свої нюанси. Наприклад, в деяких випадках відео може просто відкриватися в іншій вкладці. Тоді потрібно натиснути на нього і вибрати функцію "Зберегти". Якщо ви сидите через айфон, потрібно буде повернутися на попередню сторінку, а потім знову вибрати "завантажити файл за посиланням". 

Разом з тим на iPhone та iPad завантажувати відео потрібно з браузера Safari та за умови, що на пристрої встановлена iOS 13 (або новіше) або iPadOS.

Програми для завантаження відео з TikTok 

Несподівано, але для скачування відео можна використовувати Instagram. Для цього потрібно піти за наступними пунктами: 

  • Відкрити ролик в TikTok; 
  • Натиснути "Поділитися"; 
  • Вибирайте Instagram Stories; 
  • Скористайтеся значком завантаження; 
  • Не публікуйте сторіс, а просто закрийте Instagram і зайдіть в галерею пристрою – відео вже буде там.

Цей спосіб підходить навіть для тих відео, які автор заборонив завантажувати. Однак зберігаються водяні знаки. 

Також ви можете безкоштовно завантажити програму SnapTik. Швидке завантаження без водяних знаків гарантована. Використовувати додаток дуже просто – потрібно скопіювати посилання на відео і вставити її в спеціальну рядок. Потім відео опиниться в галереї пристрою. 

Telegram-бот TiVoTo

Якщо ви любите скидати відео друзям, але спеціально качати їх на телефон, а потім надсилати в чат дуже довго або деякі з них не користуються TikTok, тому не можуть дивитися ролики по посиланнях, рекомендуємо звернути увагу на цей телеграм-бот. Знайти його можна за нікнеймом @tivoto_bot (https://t.me/tivoto_bot). 

Вам досить просто дати йому права адміністратора в вашому чаті. Потім скопіювати посилання на відео і вставити його в повідомлення. Бот відразу ж "зловить" його і поверне в чат у вигляді відео без водяного знака. 

Раніше УНІАН вже писав, що український TikTok вивели зі спільного з РФ регіону і перевели в європейський. Перебування України в одному регіоні з країною-агресором призводило до багатьох випадків блокувань контенту. Зокрема, пов'язаного з війною.

ЗМІ повідомляли, як TikTok перетворився в один з інструментів роспропаганди. Тільки за один місяць в TikTok завантажили більше сотні тисяч пропагандистських відео.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Як зрозуміти, що смартфон пора міняти: 5 ознак, які не можна ігнорувати
  • 5 способів прискорити інтернет, якщо все нещадно "гальмує": це зможе кожен
  • Як відрізнити оригінальні AirPods від підробки: все, що потрібно-звичайний ліхтарик
Источник материала
Поделиться сюжетом