Те, що відбулося в Ірані, є наслідком їх політики - спікер Повітряних сил
Те, що відбулося в Ірані, є наслідком їх політики - спікер Повітряних сил

Те, що відбулося в Ірані, є наслідком їх політики - спікер Повітряних сил

КИЇВ. 29 січня. УНН. Речник командування Повітряних сил Збройних сил України полковник Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону прокоментував вибухи на стратегічних об'єктах Ірану, зазначивши, що те, що відбулося є "наслідком їхньої політики", пише УНН.

Цитата

"Те, що відбувається в Ірані, можна назвати наслідками їхньої політики. Можливо, вони по-іншому будуть спрямовувати свою підтримку країнам-терористам і не допомагати росії здійснювати свої злочини", - сказав він.

Деталі

Крім цього, речник повідомив, що українська сторона знає про те, що росія хоче отримати від Ірану балістичні ракети та ударні безпілотники, які у москви "в дефіциті".

"Іран теж зрозуміло чого хоче від росії. До того ж росія вже обіцяла їм літаки. Іран теж має ворогів у регіоні. Будемо сподіватися, що ця країна змінить свій політичний вектор на більш цивілізований", - підсумував Ігнат.

Нагадаємо

В ніч на неділю, 29 січня, в іранському місті Ісфахан пролунав сильний вибух. Повідомляється, що він стався в одному з центрів виробництва боєприпасів Міністерства оборони.

The Wall Street Journal, посилаючись на джерела, пише, що таємний удар безпілотника по оборонному комплексу в Ірані здійснив Ізраїль, оскільки США та Ізраїль шукають нові способи стримати ядерні та військові амбіції Тегерана.

Теги по теме
Украина Взрыв Иран
Источник материала
Поделиться сюжетом