Українка Таню Муіньо підкорює США: кому з іноземних зірок одеситка знімала кліпи
Українка Таню Муіньо підкорює США: кому з іноземних зірок одеситка знімала кліпи

Українка Таню Муіньо підкорює США: кому з іноземних зірок одеситка знімала кліпи

Пропонуємо подивитися, які кліпи для світових зірок створювала українська режисерка.

З українською режисеркою Танею Муіньо співпрацювало чимало світових знаменитостей з відомим ім'ям, вона має чимало престижних нагород та є однією із затребуваних кліпмейкерів.

Починала свій кар'єрний шлях дівчина в Україні. Хоч одеситка має освіту за спеціальностями світова економіка і програмування, працювати у цих сферах їй не довелося. Таня зайнялася фотографією, дизайном одягу, режисурою та зніманнями кліпів, що й принесло їй шалений успіх.

Таня Муіньо / Фото: instagram.com/tanumuino

Першою робою Муіньо став кліп 2013 року для співака ROZHDEN на пісню під назвою "Знаешь". Відеоробота режисерки набрала на YouTube понад чотири мільйони переглядів.

Далі Таня почала активно співпрацювати з українськими артистами. Зокрема, Муіньо робила кліпи для Єви Бушміной, гурту "Время и Стекло", Насті Каменських, Мішель Андраде, Віри Брежнєвой, Наді Дорофєєвой. Найбільше режисерка співпрацювала з мультиартистом Дмитром Монатіком. Таня створила для MONATIK 14 кліпів, серед яких "Кружит", "Love it ритм", "Выходной" та інші.

На світовий ринок Муіньо вийшла 2019 року, коли зняла кліп на трек Small talk для американської співачки Кеті Перрі. Відеоробота набрала понад 33 млн переглядів на YouTube. Після кліпу для Кеті Перрі чимало світових знаменитостей захотіли співпрацювати з Танею. Утім, режисерка погоджується лише в тому випадку, коли їй подобається пісня, в іншому – вона відмовиться, яким би знаменитим і популярним артист би не був.

Співпрацювала Таня й з британським співаком Yungblud. Зокрема, артистка робила кліпи на пісні Cotton Candy та Fleabag, знімання останнього відбувалися у Києві.

Однією зі знакових робіт Тані є кліп на пісню американської виконавиці Cardi B - Up. Відеоробота набрала на YouTube понад 250 мільйонів переглядів. До речі, Cardi B сама зв'язалася з Муіньо та запропонувала їй співпрацю.

В арсеналі режисерки є кліп на пісню американського репера Lil Nas X – Montero. За цю роботу Таня здобула перемогу в престижній американської музичній премії American Music Awards. Сам кліп набрав на YouTube понад 517 мільйонів переглядів.

Також Таня була режисеркою кліпів таких виконавців, як Post Malone, The Weeknd, Lizzo, Розалія та інші.

Однією з останніх робіт Муіньо стала відеоробота на пісню британського співака Гаррі Стайлса - As It Was. Кліп режисерки переміг у номінації "Найкраще попвідео" на MTV Video Music Awards 2022.

Нещодавно ж британський співак Сем Сміт випустив кліп на пісню I'm Not Here To Make Friends. Режисеркою відеороботи була саме українка Таня Муіньо, з якою виконавець давно мріяв попрацювати. Кліп на трек вийшов доволі провокаційним та відвертим, але водночас захопливим та з авторським стилем кліпмейкерки.

Читайте також:

  • Заробіток зірок під час війни: Квіткова на місяць має 40 тисяч доларів, а Шаманська – 100 тисяч грн
  • Михайло Кукуюк зачарував фото з красунею-дружиною
  • Меган Фокс кардинально змінила зачіску та колір волосся та у бікіні похизувалася фігурою
Источник материала
Поделиться сюжетом