Окупанти продовжують обстрілювати Донеччину – ОВА
Окупанти продовжують обстрілювати Донеччину – ОВА

Окупанти продовжують обстрілювати Донеччину – ОВА

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Під вогнем перебували Вугледар, Курахове, Авдіївка, Новоукраїнка, Часів Яр, Іванопілля, Торецьк. Поранено трьох мирних жителів.

Війська РФ продовжують обстріл мирних населених пунктів Донецької області, протягом доби, 30 січня, поранено троє людей. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Він уточнив, що на Волноваському напрямку страждає Вугледарська громада: чотири обстріли пережила Новоукраїнка, інтенсивний вогонь зафіксовано у Вугледарі. Інформації щодо постраждалих немає.

На Донецькому напрямку одна людина поранена у Кураховому. У місті пошкоджено дві багатоповерхівки та три приватні будинки. Вночі та вранці два артобстріли пережила Авдіївка, обійшлося без жертв.

На Горлівському напрямку росіяни завдали ракетного удару по Іванополі в Костянтинівській громаді, пошкоджено три приватні будинки. Ще два будинки пошкоджено на околицях Часового Яру.

У Соледарській громаді пошкоджено один будинок у Васюківці та кілька – у Парасковіївці. У Торецьку росіяни влучили у будівлю шахти, без постраждалих.

Раніше повідомлялося, що внаслідок обстрілу Вовчанська на Харківщині загинув чоловік.

Війська РФ вдарили по громаді на Дніпропетровщині




Джерело

Теги по теме
Обстрел фото Донецкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом