СБУ показала ексклюзивні кадри з обміну полоненими
СБУ показала ексклюзивні кадри з обміну полоненими

СБУ показала ексклюзивні кадри з обміну полоненими

Про те, що додому вдалось повернути ще 116 захисників, стало відомо сьогодні 4 лютого. Серед них – оборонці Маріуполя, херсонські партизани та снайпери з Бахмутського напрямку.

У пресслужбі СБУ зазначили, що це результат роботи Об'єднаного центру з координації пошуку та звільнення військовополонених, який виконав рішення Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

Життя кожного українця – найвища цінність! Працюємо над тим, аби виконати доручення президента і повернути з полону кожного українця!
– наголосили в СБУ.

Повернення українських захисників: відео

Головне про черговий обмін полоненими

З полону вдалося визволити 87 військовослужбовців ЗСУ, 8 бійців тероборони (серед яких одна жінка), 7 нацгвардійців, 6 представників Національної поліції, 5 прикордонників, двох військових моряків, одного представник ДСНС.

До своїх родин повернулися 114 військовослужбовців рядового і сержантського складу та двоє офіцерів. Наймолодшому з визволених воїнів нещодавно виповнилося 20 років, а найстаршому – 62 роки.

Також під час сьогоднішнього обміну вдалося повернути тіла загиблих іноземних волонтерів – добровольців – Крістофера Метью Перрі та Ендрю Тобіаса Метью Бегшоу.

А також тіло загиблого воїна-добровольця – українця, який служив у Французькому іноземному легіоні та після початку повномасштабного російського вторгнення повернувся захищати Україну – Кулика Євгенія Олеговича.

Источник материала
loader
loader