Різниця у 28%: українцям у лютому пропонують газ дорожчий за 8 грн за куб
Різниця у 28%: українцям у лютому пропонують газ дорожчий за 8 грн за куб

Різниця у 28%: українцям у лютому пропонують газ дорожчий за 8 грн за куб

Український уряд уже поступово готує населення до того, що, незважаючи на повномасштабну війну, тарифи на комунальні все ж таки мають зрости.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Як нам пояснюють, щоб працівникам цих відомств платили гідну зарплату. Через це постає питання – чи зміниться у лютому ціна на електроенергію, воду чи газ. Щодо "блакитного палива" ми й поговоримо. Консультаційний центр для населення ГазПравда повідомляє, що різниця між наданими послугами в різних компаніях становить цілих 28%.

Нафтогаз, скріншот: YouTube

У лютому 2023 року 9 компаній оприлюднили річні ціни, за якими постачатимуть газ побутовим споживачам. Вартість коштує від 7,70 до 9,99 грн. Усього п'ять організацій тримають цінник на рівні дешевше за 8 гривень. Чотири інші компанії продають свої послуги від 8,20 до 9,99 грн./кубометр.

Цей цінник призначений виключно існуючим споживачам. Новим потенційним клієнтам не надається вибору, вони можуть скористатися послугами лише за місячною ціною, яка може виявитися суттєво вищою.

Якою буде ситуація у березні, квітні та наступних місяцях – невідомо. Однак триває війна, тому треба бути готовими до всього, незважаючи на те, що з самого початку уряд обіцяв, що ціна комунальних послуг залишиться на старому рівні.

Нагадаємо, Lifecell піднімає вартість популярного тарифу з 90 до 160 гривень: абонентів попередили, з 20 лютого

Як повідомляв "Знай.ua", суповий набір, але без м'яса: українські супермаркети оновили ціни на картоплю, моркву та капусту

Знай.ua писав, про пільгові тарифи час забувати: що буде з цінами на електроенергію

Теги по теме
Нафтогаз
Источник материала
Поделиться сюжетом