Україна знову може перемогти на "Євробаченні", TVORCHI вже віддали перше місце
Україна знову може перемогти на "Євробаченні", TVORCHI вже віддали перше місце

Україна знову може перемогти на "Євробаченні", TVORCHI вже віддали перше місце

За кілька місяців у травні відбудеться щорічний пісенний конкурс "Євробачення-2023", який цього року пройде у Великій Британії, хоча перемогу здобув український колектив Kalush Orchestra.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Рішення ухвалено через те, що в нашій країні триває повномасштабна війна і проведення такого міжнародного заходу є небезпечним, оскільки російські ракети продовжують літати над мирними містами.

Kalush Orchestra, фото: Instagram

Цього року Україну представлятиме TVORCHI, які виграли під час Нацвідбору. Вони виконають пісню "Heart Of Steel". І, як виявилось, наша країна знову є головним фаворитом на перемогу на "Євробаченні". Букмекери віддають аж 26% на перемогу TVORCHI. На другому рядку знаходиться Швеція, хоча їх кандидат ще не був представлений.

Чи виграє Україна двічі – ми дізнаємося лише у травні. Перший та другий півфінали відбудуться 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня.

Гурт Tvorchi

"Я повинен сказати, що ця пісня справді запам'ятовується, Україна йде разом з Норвегією в мій плейлист", "Я сподіваюся, що ми добре вшановуємо вас, Україно, у Ліверпулі 2023. У вас чудовий виступ. Любов від ваших братів і сестер у Сполученому Королівстві", - пишуть закордонні користувачі.

Прогноз букмекерів, скріншот: eurovisionworld

Нагадаємо, Kalush Orchestra навчили Арнольда Шварценеггера говорити українською та зняли у своєму кліпі: "Це розрив"

Як повідомляв "Знай.uа", Катю Павленко з Go_A нарешті застали в обіймах симпатичного чоловіка: "Щастя є. Я його обміняла"

Знай.ua писав, зірка "Євробачення" Руслана зробила все, щоб Бог почув її молитву за Україну: "Сміливо йшли вперед і боролися"

Теги по теме
Евровидение
Источник материала
Поделиться сюжетом