20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Росія завдала ракетного удару по Кременчуку: з'явилися нові деталі та фото обстрілу РФ
Росія завдала ракетного удару по Кременчуку: з'явилися нові деталі та фото обстрілу РФ

Росія завдала ракетного удару по Кременчуку: з'явилися нові деталі та фото обстрілу РФ

У результаті атаки також пошкоджено будинки людей, огорожі, авто.

У КременчуціПолтавської області у ніч 16 лютого лунала сирена і звуки вибухів через ворожу активність. Кілька ракет влучили в об’єкти критичної інфраструктури в районі Кременчука.

Про це розповів мер Віталій Малецький.

Міський голова зазначив, що минулося без жертв, але у результаті ворожої атаки є пошкодження приватних будинків, вікон, дахів, огорож, автомобілів.

"Чергова неспокійна ніч. Ніч, коли і дорослі, і діти не спали через звуки сирен та вибухів. Ніч, яка ще більше додала усім нам ненависті до ворога. Майже усю ніч поряд з нами літали то ворожі безпілотники, то ворожі ракети. Кілька ракет потрапили у об’єкти критичної інфраструктури в районі Кременчука. Попередньо, дякувати Богу, загиблих немає", - уточнив він. 

Малецький наголосив, що ворогу не зламати українців. 

"Усе полагодимо та відновимо. А як після темної складної ночі приходить чудовий сонячний ранок, так і після війни настане довгоочікуваний мир та ПЕРЕМОГА УКРАЇНИ!", - додав мер.

Війська РФ обстріляли ракетами Полтавщину / Фото: Віталій Малецький

Нагадаємо, раніше про обстріл повідомив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін, за даними якого, окупанти поцілили двома ракетами по об’єкту критичної інфраструктури Кременчука. 

Також росіяни атакувалиоб‘єкт критичної інфраструктури Львівщини. 

Й обстріляли вночі 16 лютого Павлоград Дніпропетровської області. У результаті атаки там загинула 79-річна жінка. Попередньо, семеро людей постраждали. Багато руйнувань.

Загалом за ніч росіяни випустили по Україні 32 крилаті ракети. ППО знищила 14 крилатих ракет Х-101/Х-555, "Калібр" та дві керовані авіаційні ракети Х-59. 

Читайте також:

  • Новини України
  • Війна в Україні
  • Новини України: відео

Зеленський за 15 лютого: завдання на весну - Україна рухається до перемоги

Источник материала
Поделиться сюжетом