Віз цуценя з Бахмута: у Черкасах військового не впустили в маршрутку
Віз цуценя з Бахмута: у Черкасах військового не впустили в маршрутку

Віз цуценя з Бахмута: у Черкасах військового не впустили в маршрутку

Чоловік каже, що хотів відвезти собаку до своєї дівчини. Перед дорогою "Ерві" навіть встиг знайти ветеринара й зробити пухнастому необхідні щеплення.

Подробиці скандалу

Це маленьке цуценя ми знайшли в окопах на Київщині. Вона їздила зі мною на Донбас, на Бахмутський напрямок,
– каже військовослужбовець.

Перед тим, як зайти до маршрутного таксі, військовий запитав у пасажирів, чи ніхто не проти такого попутника, всі дали згоду. Однак не встиг захисник зайти в маршрутку, як за ним прибіг водій й прогнав його з песиком.

Військовослужбовця не пустили до маршрутки: дивіться відео

Що кажуть працівники автостанції

Диспетчерка автостанції, на якій стався інцидент, пояснила, що військовому варто було підійти до каси, щоб залагодити конфлікт, адже водій підпорядковується загальним правилам і не може самостійно приймати рішення про винятки навіть для захисників України.

"Є правила, закон, де все прописано. Має бути намордник і т.д. Ми всі люди, всі входимо в ситуацію. Ми всі розуміємо і перевозимо тварин теж. Те, що я зрозуміла, хтось підійшов до водія, запитав, образився і поїхав на "БлаБлаКарі", – пояснила позицію компанії диспетчерка.

Як виглядає цуценя військового: відео

Військового вигнали в тамбур через "поганий запах": що відомо

  • У листопаді мережу сколихнув скандал. У поїзді "Укрзалізниці" військового, який повертався зі служби на Донеччині до Києва, вигнали до тамбура, бо від нього начебто "погано пахне". Український захисник був вимушений провести там 7 годин.
  • Родичі військового звернулись до засновниці благодійного фонду "Країна нескорених" Любові Оліградської. Вона наголосила, що замість того, аби приймати вдячність від людей, які боронять Україну, дуже "ввічлива" провідниця попросила його вийти в тамбур і спати там.
  • В Укрзалізниці заявили, що розібралися в ситуації. Спочатку зазначили, що стюарди недостатньо чітко зреагували на ситуацію і не помітили конфлікту.
  • Однак потім керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Перцовський зазначив, що провідники помітили засмученого військового вже у тамбурі. Вони пропонували йому місця у вагоні 1-го класу, але той відмовився. Очевидно, що захисник був ображений. Перцовський наголосив, що "розніженим" пасажирам варто було стулити пельку, оскільки вони їдуть в потязі саме завдяки зусиллям військових та залізничників.
  • Донька військового додала, що нічого поганого кривдникам не бажає, бо правило бумеранга ніхто не скасовував.
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны