Христина Горняк розсекретила, з ким полетіла на Мальдіви: "Вкрав моє серце на відпочинку"
Христина Горняк розсекретила, з ким полетіла на Мальдіви: "Вкрав моє серце на відпочинку"

Христина Горняк розсекретила, з ким полетіла на Мальдіви: "Вкрав моє серце на відпочинку"

Колишнядружина Остапчука досить інтригуюче підписала сторіс – зізналася, що в її номері "спить гарний баскетболіст". Але потім вона розсекретила, хто це був.

Виявилося, що разом з Христиною Горняк відпочивала блогерка Аліна Френдій з сином Яном. І це саме цей милий хлопчик спав у номері Христини. "Ян Петрович просто вкрав моє серце на цьому відпочинку", – зізнається Горняк.


Ян – син Аліни Френдій та Петра Заставного / Скриншот сторіз Христини Горняк

За її словами, вони випадково зустрілися на Мальдівах, але кілька днів провели разом. "Аліна, дякую, за ці дні. Завдяки тобі я маю контенту на цілий тиждень вперед", – сказала Христина.


Христина відпочивала з Аліною Френдій та Яном / Скриншот з її інстаграм-сторіс

Додамо, що Христина Горняк досі продовжує свій відпочинок на острові, вона написала, що змінила віллу. Водночас Аліна Френдій у стоїх Instagram-Stories розповіла, що вже покинула Мальдіви та прибула до Стамбулу. Ймовірно, блогерка з сином летить додому.


Аліна Френдій летить додому / Скриншот з її інстаграм-сторіс

До слова, раніше Христина Горняк зізналася, що відпочинок на Мальдівах – це саме те, що їй зараз потрібно. Колишня дружина Остапчука написала там новий пост, у якому висловилася про помилки минулого.

Вона зняла ролик на пляжі, у якому позувала в купальнику та з книгою "П’ять мов кохання" в руках. "Як поступити з помилками минулого? Зробити їх надбанням історії", – процитувала вона американського письменника Гері Чепмена.

Водночас в Instagram-Stories Христина також підтвердила, що приймає подарунки від чоловіків, вони до неї щедрі, проте пожартувала, що "шукати папіка" їй запізно, мовляв їй вже 36 років.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны