Авіакатастрофа у Броварах: прем'єр повідомив, що чорну скриньку відправили до Франції
Авіакатастрофа у Броварах: прем'єр повідомив, що чорну скриньку відправили до Франції

Авіакатастрофа у Броварах: прем'єр повідомив, що чорну скриньку відправили до Франції

КИЇВ. 4 березня. УНН. На місці авіакатастрофи у Броварах, яка сталася у січні 2023 року, була знайдена чорна скринька. Її відправили до Франції для відповідної розшифровки, повідомив під час пресконференції прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, передає УНН.

Цитата

"Для мене особисто це велика трагедія. Я втратив друзів у цій катастрофі. На жаль, загинули і люди, які були, відповідно, в цьому місці, в цей час, діти. Продовжується розслідування. Чорна скринька була знайдена, була відправлена до Франції для відповідної розшифровки. Дані отримані, вони є у слідства. Слідство триває, я, так само як і ви, хочу дочекатися результатів і побачити аргументовані відповіді на ряд питань", - сказав він.

Деталі

Шмигаль додав, що наразі не має публічної інформації, яку він міг би оприлюднити щодо розслідування катастрофи. За його словами, результати будуть найближчим часом.

"Там дійсно вже велика робота пророблена, тобто є дуже такі ясні результати технічного стану гелікоптера, є всі матеріали з чорної скриньки, вони збережені, якісні. Слідство далі опрацьовує вже деталі й думаю, що найближчим часом отримаємо результат", - зазначив прем'єр.

Нагадаємо

18 січня зранку у Броварах поруч з дитсадком та житловим будинком впав гелікоптер ДСНС. На борту було керівництво МВС - міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін, державний секретар МВС Юрій Лубкович - у складі опергрупи, а також 3 члени екіпажу. Усі 10 людей на борту вертольота загинули.

До кінця розслідування авіакатастрофи українським чиновникам заборонили літати на гелікоптерах.

Теги по теме
Украина Денис Шмыгаль расследование авиакатастрофа
Источник материала
Поделиться сюжетом