Tesla відкликає 3470 автомобілів Model Y через ослаблені болти
Tesla відкликає 3470 автомобілів Model Y через ослаблені болти

Tesla відкликає 3470 автомобілів Model Y через ослаблені болти

КИЇВ. 5 березня. УНН. В компанії Tesla заявили, що відкликають 3470 автомобілів Model Y 2022-2023 років випуску в США через те, що болти, які кріплять рами спинок сидінь другого ряду, можливо, були ненадійно закручені. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США (NHTSA) заявила, що ослаблений болт рами сидіння може знизити ефективність системи ременів безпеки, що збільшує ризик травмування під час аварії.

Компанія Tesla повідомила NHTSA, що з грудня вона виявила п'ять гарантійних претензій, які можуть бути пов'язані з цими умовами. Tesla заявила, що їй не відомо про будь-які травми або смерті, які можуть бути пов'язані з проблемою відкликання.

Tesla перевірить болти, що кріплять рами спинок сидінь другого ряду з боку водія і пасажира до нижніх рам сидінь, і в разі необхідності затягне їх відповідно до специфікацій.

Доповнення

У грудні постачальник Tesla запровадив вдосконалений контроль процесу, а також покращив навчання та нагляд, щоб забезпечити затягування болтів відповідно до специфікацій, повідомив автовиробник.

Нагадаємо 

Наступний завод Tesla зі збирання автомобілів буде розташований у Мексиці неподалік Монтеррея, про це повідомив генеральний директор компанії Ілон Маск.

Теги по теме
Tesla
Источник материала
Поделиться сюжетом