У Румунії багатодітна сім’я з Одещини потрапила у жахливу ДТП: загинула дитина
У Румунії багатодітна сім’я з Одещини потрапила у жахливу ДТП: загинула дитина

У Румунії багатодітна сім’я з Одещини потрапила у жахливу ДТП: загинула дитина

Стало відомо, що у ніч проти 2 березня в дорожньо транспортну пригоду потрапила українська родина з міста Кілія, яке в Одеській області. Через це загинула неповнолітня дівчинка.

Що відомо про цю аварію

Імена постраждалих та загиблої, вочевидь, не слід озвучувати з етичних міркувань, однак можна сказати, що в автотрощі постраждала сім'я соціальної педагогині однієї з кілійських шкіл. Власне, неповнолітня дівчинка, що загинула внаслідок цього, навчалась всього в 4 класі. Відійшла на той світ вона на місці події через отримані травми.

Разом з тим старша донька та мама загиблої отримали травми хребта, а дворічного хлопчика прооперували в одній з лікарень Румунії. Його життю уже нічого не загрожу, як і його сестрі-близнючці, що майже зовсім не постраждала.

Щодня трапляються ДТП: останні новини

  • Ввечері 4 березня у Білгороді-Дністровському, що на Одещині, сталася аварія за участю громадянина, що є співробітником поліції. Як відомо, його легкова Hyundai влетіла у паркан. За попередньою інформацією, аварія трапилась тому, що водій не впорався з керуванням транспортним засобом.
  • Разом з тим у Франції автобус з 40 дітьми впав у глибокий яр. До порятункової операції було залучено понад 100 людей.
  • Окрім того, згадаємо, що під Джанкоєм у Криму російський бронетранспортер в'їхав у легковик. Зауважимо, що машину відкинуло на декілька десятків метрів внаслідок цього.
Источник материала
loader
loader