У мережі "засвітився" секретний смартфон Google
У мережі "засвітився" секретний смартфон Google

У мережі "засвітився" секретний смартфон Google

Представити складаний апарат повинні на Google I/O 2023 / рендер OnLeaks

Чутки про вихід першого складного смартфона Google ходять ще з 2020 року. Останнім часом в мережі з'являється все більше чуток і витоків на цю тему, що, очевидно, вказує на прийдешній анонс.

У скарбничку підтверджень даного факту можна додати свіже фото, яке з'явилося на просторах Reddit. На ньому, за словами автора, зображений співробітник Google з гнучким смартфоном Pixel Fold в руках. 

Користувач написав, що це складаний апарат синього кольору з тонкими рамками. "Горбок" камери на задній панелі й знайомий користувальницький інтерфейс пристрою підтверджують, що це саме девайс лінійки Pixel, говорить автор знімка. Крім того, власник пристрою сів у потяг у Нью-Йорку на 14-й вулиці, де розташований офіс Google. 

Відео дня
Зліва - "живе" фото / праворуч - рендер OnLeaks

Вже точно відомо, що перший гнучкий смартфон Google отримає фірмовий процесор Tensor G2, який стоїть в лінійці Pixel 7, 12 ГБ оперативної пам'яті і якусь спеціальну версію Android 13. Діагональ внутрішнього дисплея складе 7,67 дюйма, зовнішнього – 5,79 дюйма. 

Згідно з чутками, представити складаний апарат повинні на конференції I/O 2023 в перших числах травня. Також відома його ціна – 1799 доларів (~66 000 грн).

Чим хороші телефони Google Pixel

Коли пошуковий гігант в 2016 році раптом випустили власну лінійку смартфонів – це стало несподіванкою для більшості користувачів.

Одна з головних фішок смартфонів Google полягає в тому, що вони працюють на базі "чистого" Android, без будь-яких модифікацій. Завдяки цьому пристрої серії Pixel отримують найновіші оновлення найшвидше, і Google обіцяє щонайменше п'ять років основних оновлень Android та 5 років виправлень безпеки. 

На тлі конкурентів "гуглофони" також виділяються оригінальним дизайном, відмінною автономністю й одними з найкращих камер на ринку. На думку оглядачів, випущений минулої осені Google Pixel 7 є найкращим смартфоном Android для придбання в 2023 році.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Google сховала в пошуковику потішниу пасхалку з "малюком Йодою": як її знайти
  • Стало відомо "солодку" назву наступної версії Android
  • В Android-смартфонах з'явилася стара, але корисна "фішка" iPhone
Теги по теме
Google
Источник материала
Поделиться сюжетом