Євробачення-2023: букмекери змінили фаворита через нову учасницю
Євробачення-2023: букмекери змінили фаворита через нову учасницю

Євробачення-2023: букмекери змінили фаворита через нову учасницю

Євробачення-2023 пройде в травні / ua.depositphotos.com

Стало відомо, що цього року на Євробаченні Швецію представить співачка Loreen, яка раніше вже перемагала в конкурсі. У зв'язку з цим букмекери оновили свої прогнози. Тепер перемогу вони пророкують саме цій конкурсантці.

Ще зовсім недавно на першому місці, згідно з їхніми прогнозами, могла опинитися українська група Tvorchi з піснею "Heart of steel". Однак пізніше їх обійшла Фінляндія з результатом 14,7%. Таким чином зараз Україна третьому місці.

Відомо, що співачка Loreen представить на наймасштабнішому пісенному конкурсі пісню "Tattoo". Букмекери пророкують їй перемогу з ймовірністю 51,5%.

Відео дня

Варто зазначити, що у 2022 році Loreen підтримала Україну у розв'язаній РФ війні. Вона попросила українців бути сильними і триматися. Крім того, відомо, що вона запрошувала до себе додому співачку Джамалу разом з її дітьми, коли в нашій країні почалася велика війна.

Євробачення-2023 відбудеться в травні в Ліверпулі. Група Tvorchi автоматично проходить у фінал, завдяки минулорічній перемозі Kalush Orchestra.

Нагадаємо, Юлія Саніна стане однією з чотирьох ведучих Євробачення-2023.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Екстрасенс відповіла, чи переможе Україна на Євробаченні-2023
  • Фіналісти Нацвідбору Tvorchi оцінили шанси України на перемогу на Євробаченні-2023
  • Букмекери вже назвали фаворита на Євробаченні-2023
Теги по теме
Евровидение
Источник материала
Поделиться сюжетом