Суд дав 15 років тюрми бойовику «ДНР» з позивним «Вова Гуд»
Суд дав 15 років тюрми бойовику «ДНР» з позивним «Вова Гуд»

Суд дав 15 років тюрми бойовику «ДНР» з позивним «Вова Гуд»

КИЇВ. 17 березня. УНН. Суд засудив бойовика «ДНР» з позивним «Вова Гуд» до 15 років тюрми за участь у терористичній організації. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передає УНН.

Цитата

«За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Одеської обласної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду мешканця Одещини засуджено за участь у терористичній організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України). Йому призначено покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що прокурором у суді доведено, що мешканець Чорноморська ще у 2014 році виїхав у Донецьк та вступив до збройного підрозділу «ДНР» – так званого «Першого Слов’янського батальйону» під позивним «Вова Гуд».

В рядах бойовиків чинив збройний опір українським правоохоронцям і військовослужбовцям ЗСУ, задіяним у проведенні антитерористичної операції. Брав участь у бойових діях в населених пунктах Слов’янськ, Мар'їнка, Шахтарськ, Іловайськ, Фащівка та Нікішине.

Доповнення

Служба безпеки України повідомила про затримання в Одесі колишнього бойовика батальйону "Спарта" терористичної організації "днр".

Теги по теме
Суд Боевики
Источник материала
Поделиться сюжетом