Це має бути в гардеробі кожної дівчини: топ-6 базових речей
Це має бути в гардеробі кожної дівчини: топ-6 базових речей

Це має бути в гардеробі кожної дівчини: топ-6 базових речей

24 Канал підготував добірку з топ-6 базових речей, які допоможуть вам зекономити час на виборі одягу та створити багато стильних образів. Незалежно від того, який стиль ви оберете, базові речі завжди будуть актуальними.

Біла сорочка

Білий колір завжди в тренді, біла сорочка – це вічна класика, яка підходить під будь-який стиль. Вона легко поєднується з іншими кольорами, підкреслює бездоганну елегантність. Класична сорочка може бути чудовим вибором для створення стриманого і витонченого образу, особливо якщо її поєднати з прямими штанами.

Для вечірнього образу ви можете комбінувати сорочку зі шкіряним корсетом. А якщо ж шукаєте щось більш повсякденне, то просто одягніть сорочку з джинсами та доповніть образ кросівками.


Біла сорочка – тренд 2023 / Фото з інстаграму Аліни Френдій

Водолазка

Щоб бути завжди в тренді, вам необхідно мати у своєму гардеробі чорну або білу водолазку. Завдяки своїй універсальності, водолазка чудово підходить для будь-якої ситуації – зручна для повсякденного життя, а з додаванням аксесуарів підійде і для вечірнього виходу.


Володазка – тренд 2023 / Фото Pinterest

Чора мінісукня

Чорна мінісукня – символ стилю та витонченості. Вона не втрачає своєї актуальності з року в рік. Універсальність полягає в тому, що вона може бути однаково ефектною як в розкішному вечірньому варіанті, так і в невимушеному повсякденному стилі. Це ідеальний вибір для будь-якої події, де потрібно виглядати елегантно та привабливо. Завдяки своїй класичній формі та здатності поєднуватись з будь-якими аксесуарами, чорна мінісукня завжди буде в тренді.

Чорна мінісукня / Фото Pinterest

Двобортний піджак прямого крою

Двобортний піджак прямого крою – це елегантний та універсальний елемент гардероба, який завжди буде в тренді. Завдяки своєму класичному дизайну, цей піджак можна поєднувати з різними речами, що дозволяє створювати безліч образів. Наприклад, ви можете одягнути його з класичними штанами для бізнес-зустрічі або з мінісукнею, щоб створити елегантний вечірній look. Не забувайте, що кольори також мають значення – чорний або темно-синій піджак завжди будуть виглядати дуже стильно та додадуть вашому образу вишуканості.


Двобортний піджак прямого крою – тренд 2023 / Фото Pinterest

Джинси

Джинси є однією з найбільш універсальних речей у гардеробі. Базові джинси зі строгим кроєм ідеально підійдуть на будь-який тип фігури, нададуть свіжості та легкості будь-якому образу. Зверніть увагу на джинси без розрізів, нашивок та різних декоративних елементів. Особливо круто виглядатимуть mom-джинси, які можна поєднувати з будь-яким верхом: топами, сорочками та светрами.

Джинси – тренд 2023 / Фото Pinterest

Біла футболка

Цей універсальний предмет одягу можна успішно комбінувати з різноманітними стилями та речами. Вона додасть легкості вашому образу, якщо ви одягнете її зі спортивними штанами, або створить неперевершену базу для більш ділових та елегантних аутфітів, якщо поєднати з класичними штанами або спідницею.


Біла футболка – тренд 2023 / Фото Pinterest

Автор: Марта Поліщук

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны