Зеленський підбив підсумки тижня: зброя, фронт і нові рішення для активних дій України
Зеленський підбив підсумки тижня: зброя, фронт і нові рішення для активних дій України

Зеленський підбив підсумки тижня: зброя, фронт і нові рішення для активних дій України

Доповнюється...

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що цей тиждень приніс хороші збройні результати, поінформував про розмову зі США в оборонному форматі та висловився про фронт.

Про це глава держави розповів у відеозверненні 18 березня.

Зброя

Так, президент зазначив, що тиждень приніс хороші збройні результати для протистояння України російській агресії. Зокрема, відбулося чергове засідання "Рамштайну". 

нові оборонні пакети від наших друзів: від Канади, Німеччини, Франції, від Данії, Естонії. Це стосується боєприпасів та амуніції, танків та артилерії. Є дуже потрібне рішення щодо "Арчерів" – дуже дякую Швеції. Рішення щодо МіГів – дуже дякую Словаччині. Продовжують потужно допомагати Польща, Литва, Британія, Європейський Союз, Сполучені Штати та багато інших", – поінформував Зеленський.

Перемовини зі США

Він також розповів, що відбулася розмова між Україною та США в розширеному оборонному форматі. 

"З боку України були міністр оборони, головком, командувачі оперативних напрямків –це генерали Сирський і Тарнавський, командувач Повітряних сил, керівник Офісу. Я приєднався до цієї розмови. Наша мета очевидна – це посилення наших воїнів, нові рішення для того, щоб Україна була здатною проводити активні дії та захищатися від російського терору, відновлювати реальну безпеку. Ці рішення будуть", – запевнив президент.

"Є лише один суб’єкт, який руйнує життя, – це Росія. Є лише один спосіб захистити життя – треба вигнати російську армію з української землі. І ми це зробимо" , – наголосив глава держави.

Фронт

Читайте також:

  • Новини України
  • Війна в Україні
  • Новини України: відео

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Звернення Зеленського за 18 березня: є лише один суб’єкт, який руйнує життя

Источник материала
Поделиться сюжетом