Прикордонники затримали “камерне тріо” на Закарпатті
Прикордонники затримали “камерне тріо” на Закарпатті

Прикордонники затримали “камерне тріо” на Закарпатті

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Чоловіки не знали, наскільки небезпечними є спроби подолання холодної та повноводної Тиси, зазначили прикордонники.

На Закарпатті прикордонники затримали трьох чоловіків у гідрокостюмах, які планували переправитися через річку Тиса до Румунії. Про це повідомила Держприкордонслужба у неділю, 19 березня.

“Чоловіки були одягнені в гідрокостюми. Крім ретельно обернених у поліетилен змінний одяг, взуття, документи та кошти, вони мали при собі накачані автомобільні камери, за допомогою яких планували перепливати незнайому для них водойму”, – йдеться у повідомленні.

Вказано, що чоловіки прибули на Закарпаття з інших регіонів: один із Тернопільщини, один із Вінницької області, ще один – з Одещини.

При цьому прикордонники зазначили, що чоловіки не знали, наскільки небезпечними є спроби подолання холодної та повноводної Тиси. До того ж зараз на Закарпатті вночі температура повітря опускається нижче нуля градусів, глибина річки досягає трьох метрів, а ширина – 50 метрів.

Загалом минулої доби у рамках проведення оперативно-профілактичних заходів Березень-2023 прикордонники Мукачівського загону зупинили на державному кордоні вісім військовозобов’язаних чоловіків, які мали намір залишити територію України.

Раніше повідомлялося, що на Вінниччині прикордонники викрили ухилянта, який для виїзду за кордон вирішив “терміново” стати “багатодітним батьком”.

Також СБУ встановила, що чиновник Міноборони допомагав ухилянтам. Він організував незаконне оформлення документів для зняття громадян із військового обліку.


 



Джерело

Теги по теме
Украина задержание Закарпатье пограничники
Источник материала
Поделиться сюжетом