Окупанти у Луганській області вдаються до провокацій при розшуку партизан - ОВА
Окупанти у Луганській області вдаються до провокацій при розшуку партизан - ОВА

Окупанти у Луганській області вдаються до провокацій при розшуку партизан - ОВА

КИЇВ. 20 березня. УНН. Російські окупанти в районі Білокуракиного Луганської області вдаються до провокацій при розшуку партизан. Вони пересуваються населеними пунктами з прапором України, щоб дивитися на реакцію місцевих жителів, інформує УНН з посиланням на Telegram Луганської ОВА.

Цитата

"На Білокуракинщині росіяни вдалися до чергових провокацій. Днями населеними пунктами пересувалася техніка із синьо-жовтим прапором – росіяни дивилися на реакцію місцевого населення", - ідеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що в райцентрі вони задіяли "сбор", усі сили місцевої комендатури та навіть бронетехніку. Окупанти зосередили увагу на людях, які мали зареєстрований в Україні бізнес. Також вони перевіряли школярів, які певний час були відсутніми в школах, через їхню можливу участь у дистанційному навчанні в українських освітніх закладах.

У Луганській ОВА нагадують, що посилені перевірки загарбники проводили й у Сиротиному, а також прилеглих дачних садибах. Там вони вибили вікна і двері, бо їм "майже ніхто не відчинив". Окрім цього, як повідомляється, бойовики залишили завалені паркани та розмиті дороги, бо пересувалися по вулицях на важкій техніці.

Нагадаємо

Жителів так званої "лнр" шантажують прискоренням відмови від громадянства України, у Рубіжному залишають на роботі виключно з паспортом рф.

Теги по теме
война оккупация
Источник материала
Поделиться сюжетом