США готуються до можливого історичного арешту колишнього президента Трампа
США готуються до можливого історичного арешту колишнього президента Трампа

США готуються до можливого історичного арешту колишнього президента Трампа

КИЇВ. 20 березня. УНН. У понеділок Америка почала підготовку до можливого історичного арешту Дональда Трампа. Колишній президент закликав до масових демонстрацій, якщо йому висунуть звинувачення, інформує УНН.

Деталі

Окружний прокурор Манхеттена Елвін Брегг все ще зважує звинувачення експрезидента у виплаті хабара порноактрисі Стормі Деніелс у 2016 році, повідомляє CNBC.

Трамп стане першим президентом, якому будь-коли буде пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, якщо обвинувальний висновок буде пред'явлено.

Як повідомляє New York Times, у неділю більше дюжини високопосадовців Нью-Йорка зустрілися зі старшими помічниками з безпеки мера міста Еріком Адамсом, щоб обговорити плани безпеки та дій у надзвичайних ситуаціях на випадок будь-яких протестів.

NBC News повідомила, що поліція та інші правоохоронні органи провели «попередні оцінки безпеки», у тому числі встановили периметр безпеки навколо Манхеттенського кримінального суду, де Трамп, ймовірно, постане перед суддею.

Агенти секретної служби, які охороняють Трампа, планують залишатися з ним увесь час, поки він перебуватиме під арештом правоохоронних органів Нью-Йорка, якщо він зрештою буде заарештований, повідомляє NBC News.

Клуб молодих республіканців Нью-Йорка оголосив про «мирний протест» проти «огидного нападу» на Трампа о 18:00 у понеділок у нижньому Манхеттені.

Доповнення

Розслідування зосереджено на 130 000 доларів, виплачених за кілька тижнів до виборів 2016 року, щоб перешкодити Деніелс оприлюднити роман, який, за її словами, у неї був із Трампом кілька років тому.

Платіж Деніелс може призвести до звинувачення у правопорушенні за фальсифікацію ділової документації. Це може бути кваліфіковано як кримінальний злочин.

Деякі спостерігачі вважають, що обвинувальний висновок погано позначиться на шансах Трампа у 2024 році, тоді як інші кажуть, що це може посилити його підтримку.

Теги по теме
Дональд Трамп
Источник материала
Поделиться сюжетом