США розсекретять інформацію про походження COVID
США розсекретять інформацію про походження COVID

США розсекретять інформацію про походження COVID

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Байден розпорядився розсекретити інформацію про походження COVID-19

Штати продовжуватимуть переглядати всю секретну інформацію щодо походження COVID-19, включаючи потенційні зв’язки з Інститутом вірусології Уханя.

Президент США Джо Байден у понеділок, 20 березня, підписав закон про розсекречення інформації, пов’язаної із виникненням COVID-19. Про це йдеться у повідомленні Білого дому.

 

“Я поділяю мету Конгресу Сполучених Штатів оприлюднити якнайбільше даних про походження коронавірусної хвороби”, – зазначив американський лідер.

 

Байден розповів, що ще у 2021 році наказав розвідці використовувати всі інструменти для розслідування виникнення COVID-19.

 

При цьому він зазначив, що робота триває, оскільки потрібно зрозуміти походження коронавірусу, щоб краще запобігти майбутнім пандеміям.

 

“Запроваджуючи це законодавство, моя адміністрація розсекретить і поширить таку інформацію, наскільки це можливо, відповідно до моїх конституційних повноважень щодо захисту від розголошення інформації, яка може завдати шкоди національній безпеці”, – додав президент США.

 

Байден додав, що США продовжуватимуть переглядати всю секретну інформацію щодо походження COVID-19, включаючи потенційні зв’язки з Інститутом вірусології Уханя.

 

 



Джерело

Теги по теме
США пандемия Джо Байден Закон
Источник материала
Поделиться сюжетом