В Криму окупанти загострюють медичну кризу — Центр спротиву
В Криму окупанти загострюють медичну кризу — Центр спротиву

В Криму окупанти загострюють медичну кризу — Центр спротиву

КИЇВ. 20 березня. УНН. росіяни вилучили кров з цивільних центрів переливання крові, які знаходяться у Севастополі, передає УНН з посиланням на Центр національного спротиву.

Цитата

"На території тимчасово окупованого Криму загострюється гуманітарна криза. Зокрема у місті Севастополь, з центрів переливання забрали кров та її компоненти для клінічного військового госпіталю, чим спричинили дефіцит у цивільних закладах", - зазначили у ЦНС.

Доповнення

Також у Центрі спротиву повідомили, в Криму зростає дефіцит ліків для цивільних, тому що більшість ліків віддаються російським військовим.

"Раніше, завдяки підпіллю, стало відомо, що через переорієнтування медичної системи тимчасово окупованих територій України на потреби російських військових – в Криму зростає дефіцит ліків для цивільних. Пріоритет використання медикаментів зміщений на потреби окупантів. Зокрема більшість ліків йде на лікування військових рф", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Облаштовують фортифікаційні споруди та лінії оборони: окупанти у Криму створили оборонне угрупування - ГУР

Теги по теме
Россия война Крым
Источник материала
Поделиться сюжетом