Журналісти «Донбас.Реалії» потрапили під російський обстріл біля Бахмута
Журналісти «Донбас.Реалії» потрапили під російський обстріл біля Бахмута

Журналісти «Донбас.Реалії» потрапили під російський обстріл біля Бахмута

Усі живі, постраждала лише машина, а один з осколків застряг у журналі «Сухопутні війська ЗСУ» біля фото Валерія Залужного.

Кореспонденти проєкту «Донбас.Реалії» 22 березня потрапили під російський обстріл біля Бахмута. Про це повідомляється в телеграм-каналі проєкту.

Кореспондент Єгор Логінов розповів, що журналісти знімали роботу українських військових за кілька кілометрів від передової. У цей час війська Росії розпочали обстріл позицій з мінометів та «градів». 

«Накрили наші позиції, але ми встигли забігти в бліндаж. Просиділи обстріл і поїхали», — сказав журналіст.

За словами Логінова, постраждала лише машина, у якої вибиті вікна.

Один з осколків зайшов у двері авто, пройшов через сидіння водія і застряг у журналі «Сухопутні війська ЗСУ» на сторінці з Валерієм Залужним. «Можемо сказати, що наш головнокомандувач зупиняє навіть уламки», — пожартував Єгор та показав уламок, який застряг у виданні.

«Головне, що всі живі», — додав журналіст.

12 лютого під російський обстріл у Бахмуті потрапила знімальна група німецького видання Bild. Раніше у кількох кілометрах від Бахмута потрапила під мінометний обстріл знімальна група редакції «Заборона». Так само неподалік Бахмута під російський обстріл потрапили журналісти чеського суспільного мовника.

Фото: Ben Zion Lazarevych
Теги по теме
Обстрел Донбасс
Источник материала
Поделиться сюжетом