Ворог здійснив 115 обстрілів Запорізької області
Ворог здійснив 115 обстрілів Запорізької області

Ворог здійснив 115 обстрілів Запорізької області

КИЇВ. 25 березня. УНН. Протягом минулої доби ворог здійснив 115 обстрілв позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення, передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram Запорізької ОВА.

Цитата

"На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 115 обстріл позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення", - зазначили у ОВА.

Доповнення

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Гуляйполе, Чарівне, Кам'янське, Червоне, Оріхів, Залізничне, Ольгівське, Преображенка, Новоандріївка, Мала Токмачка, Малинівка, Новоданилівка, Білогір'я, Малі Щербаки, Степове.

За інформацією від Запорізької ОВА, надійшло 20 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Херсонщина: за минулу добу противник здійснив 67 обстрілів, є жертви та поранені

Теги по теме
война Обстрел
Источник материала
Поделиться сюжетом