ДТП в якому перекинувся автобус міжнародного рейсу на Хмельниччині: відкрито провадження
ДТП в якому перекинувся автобус міжнародного рейсу на Хмельниччині: відкрито провадження

ДТП в якому перекинувся автобус міжнародного рейсу на Хмельниччині: відкрито провадження

КИЇВ. 28 березня. УНН. На Хмельниччині за фактом ДТП з пасажирським автобусом сполученням «Варшава — Одеса», який перекинувся з 25 пасажирами, слідчі відкрили кримінальне провадження. Трьох пасажирів госпіталізували до реанімаційного відділення. Про це повідомляє поліція Хмельницької області, передає УНН.

Цитата

«Попередньо встановлено, що 36-річний водій автобуса сполученням «Варшава — Одеса» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого автобус перекинувся. У салоні перебувало 25 пасажирів, серед яких п’ятеро неповнолітніх. Пасажири отримали травми різного ступеня важкості. Трьох із них госпіталізували до реанімаційного відділення Волочиської лікарні. Інших розмістили в травматологічному та хірургічному відділеннях», - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП в якому перекинувся автобус міжнародного рейсу на Хмельниччині: трьох з п’яти неповнолітніх було госпіталізовано

Повідомляється, що наразі триває діагностика стану пасажирів. Одних госпіталізовують, інших після огляду відпускають. Загальна кількість травмованих буде відома згодом.

«За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) і наразі встановлюють усі обставини події», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

На трасі у Хмельницькій області перекинувся автобус міжнародного рейсу з 25 пасажирами.

Теги по теме
ДТП
Источник материала
Поделиться сюжетом