Міненерго попередило про аварійні відключення
Міненерго попередило про аварійні відключення

Міненерго попередило про аварійні відключення

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Ремонтні бригади вже працюють і поступово відновлюватимуть електропостачання, запевнили у відомстві.

На заході України відбуваються аварійні відключення електроенергії через негоду та сильний вітер. Про це повідомляє Міненерго у вівторок, 28 березня.

“У західних областях України через погіршення погодних умов та сильний вітер є пошкодження електромереж і, як наслідок, аварійні відключення споживачів. Ремонтні бригади вже працюють і поступово відновлюватимуть електропостачання”, – йдеться в повідомленні.

Вказано, що можливі також обмеження електропостачання у Житомирській області через ремонт мережевої інфраструктури.

Крім того, тривають відновлювальні роботи у прифронтових районах Донецької, Херсонської та Харківської областей, які постраждали під час російських обстрілів останніми днями.

При цьому у відомстві запевнили, що сама генерація має необхідні обсяги потужності для повного забезпечення потреб споживачів в електроенергії по всій країні.

Раніше у вівторок стало відомо про проблеми з електрикою в Одеському регіоні. Там без світла близько 30 населених пунктів.

А напередодні українців попередили про стрімке погіршення погоди. Очікується мокрий сніг, ожеледиця та сильний вітер, які можуть призвести до порушення руху транспорту. Оголошено І рівень небезпеки.




Джерело

Теги по теме
Украина прогноз погоды энергетика непогода Минэкономики
Источник материала
Поделиться сюжетом