Україна має дуже хороші шанси здійснити успішний контрнаступ навесні, – Остін
Україна має дуже хороші шанси здійснити успішний контрнаступ навесні, – Остін

Україна має дуже хороші шанси здійснити успішний контрнаступ навесні, – Остін

28 березня міністр оборони США Ллойд Остін під час слухань у комітеті Сенату США заявив, що шляхом значного виснаження російських сил і завдяки західній зброї Україна має "дуже хороші шанси" здійснити успішний контрнаступ цієї весни. Про це пише 24 Канал.

Чому Україна має хороші шанси на успішний контрнаступ

Ллойд Остін заявив, що зараз Україна має значну перевагу в порівнянні з російськими силами, хоч впродовж останнього часу лінія фронту змінювалась то в один, то в інший бік. Він зауважив, що зараз в районі Бахмута відбуваються "досить серйозні бої".

Українці завдали росіянам значних втрат, і ті виснажили свої запаси бронетехніки так, як ніхто ніколи не міг собі уявити. І тепер ми бачимо, як Росія розконсервовує танки Т-54 і Т-55 через рівень втрат, яких завдали українці,
– наголосив Остін.

Ресурси Росії вичерпуються й це допоможе під час наступу

За словами Остіна, ресурси Росії дійсно вичерпуються. Й вона все частіше постає перед нестачею артилерійських боєприпасів та інших речей. Саме тому країна-агресорка звертається по допомогу до Ірану та Північної Кореї.

Тому я думаю, що ми побачимо активізацію бойових дій навесні, оскільки умови для маневрування покращаться, а також на основі того, що ми вже зробили і продовжуємо робити. Я думаю, що Україна матиме дуже хороші шанси на успіх,
– вважає він.

Теги по теме
США Новости Украины
Источник материала
loader
loader