Затримано чернігівського прикордонника, який працював на ФСБ
Затримано чернігівського прикордонника, який працював на ФСБ

Затримано чернігівського прикордонника, який працював на ФСБ

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Інспектор Чернігівського прикордонного загону ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну був завербований кадровим співробітником ФСБ.

 
 
 
СБУ затримала прикордонника, який намагався злити ФСБ РФ інформацію про охорону північних рубежів України. Про це повідомляє прес-служба СБУ.
 
Повідомляється, що інспектор Чернігівського прикордонного загону ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну був завербований кадровим співробітником ФСБ.
 
“Після 24 лютого минулого року ворог “активував” свого поплічника для проведення розвідувально-підривної діяльності проти України в умовах війни. Насамперед агресора цікавили бойові розпорядження та план заходів з інженерно-технічного облаштування державного кордону у межах Чернігівської області. Саме ці секретні відомості російський агент мав знайти, сфотографувати, а потім передати своєму куратору з ФСБ через месенджер у телеграм. Розвідінформація була потрібна окупантам для підготовки та проведення серії диверсій у прикордонних районах на півночі України”, – йдеться у повідомленні.
 
Співробітники СБУ спрацювали на випередження – своєчасно викрили зрадника і затримали його на спробі передачі інформації ворогу.
 
Прикордоннику повідомлено про підозру у державній зраді і взято під варту.
 
 

 
 
 
Раніше повідомлялося, що затримано житомирянина, який передавав розвіддані вагнерівцям.
 
На 15 років засуджено жителя Кривого Рогу, який наводив удари РФ по місту
 
 
 



Джерело

Затримано чернігівського прикордонника, який працював на ФСБ - Фото 1
Теги по теме
СБУ ФСБ
Источник материала
loader
loader