Поліція показала руйнування у Запорізькій області
Поліція показала руйнування у Запорізькій області

Поліція показала руйнування у Запорізькій області

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

За дві доби окупанти обстріляли близько двох десятків населених пунктів регіону. Є загиблий та поранені.

 
Правоохоронці за дві доби зареєстрували 36 повідомлень про руйнування житлової інфраструктури Запорізької області внаслідок обстрілу РФ. Смертельно поранено одного мирного жителя, ще двох госпіталізовано, повідомила поліція регіону 30 березня.
 
Зазначається, що армія РФ використала для ударів по мирних містах та селах Запоріжжя РСЗВ, авіацію та артилерію, а також безпілотники.
 
Під вогнем окупантів були Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Новоданилівка, Новоандріївка, Чарівне, Малинівка, Староукраїнка, Ольгівське, Білогір’я, Гуляйпільське, Мала Токмачка, Червоне, Щербаки Пологівського району, а також Степне.
 
Найбільше постраждали населені пункти Пологівщини.
 
“В Оріхові внаслідок авіаудару та періодичних артилерійських обстрілів зруйновано будинки та присадибні будівлі, пошкоджено територію домоволодінь. Не менших збитків завдано мешканцям Гуляйполя. Крім знищених будинків ворог забрав життя 63-річного місцевого жителя. Також в результаті збройної атаки осколками снарядів поранені дві людини: 58-річний чоловік та 59-річна жінка. Обох постраждалих доставлено до лікарні”, – уточнили в поліції.
 
Військові злочини РФ задокументовані, за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України) порушено кримінальні справи.
 

 
Раніше повідомлялося, що за добу 29 березня армія РФ обстріляла понад 90 міст та сіл у восьми областях України. Загинули троє цивільних, ще 11 мирних жителів отримали поранення.
Скільки буде коштувати відновлення України та як це відбуватиметься
 
 
 



Джерело

Теги по теме
Обстрел полиция фото
Источник материала
Поделиться сюжетом