У Тель-Авіві на підтримку судової реформи на вулиці вийшло 100 000 ізраїльтян
У Тель-Авіві на підтримку судової реформи на вулиці вийшло 100 000 ізраїльтян

У Тель-Авіві на підтримку судової реформи на вулиці вийшло 100 000 ізраїльтян

КИЇВ. 30 березня. УНН. У четвер увечері в Тель-Авіві низка правих організацій проводить демонстрації на підтримку судової реформи, інформує Jerusalem Post, передає УНН.

Деталі

Протести, організовані активістами правлячої партії «Лікуд» та організацією «Їм Тірзу», учасники та організатори назвали «Маршем свободи». Очікується, що демонстранти проведуть кілька мітингів у різних місцях протягом вечора.

Міністр юстиції Ізраїлю Ярів Левін, головна постать у зусиллях уряду щодо проведення судової реформи, написав у своїй заяві у соціальних мережах, коли почалися демонстрації: «Фотографії мас громадян, які виходять на демонстрацію на підтримку судової реформи, надають мені сили та зігрівають моє серце. Я закликаю всіх вас – зробіть так, щоб ваш голос був почутий на Марші свободи сьогодні о 19:00. Не піддавайтеся на провокації та уникайте насильства. Наша справедливість і справді найсильніша!».

Міністр національної безпеки Ітамар Бен-Гвір поділився оголошенням у Твіттері, написавши: «Сьогодні ми перестаємо мовчати. Сьогодні день, коли прокинуться праві».

За даними проізраїльських Telegram-каналів на марш вийшло близько 100 тисяч людей.

Доповнення

Ці демонстрації послідували за великомасштабною демонстрацією в Єрусалимі перед будівлею Кнесету в понеділок у відповідь на протест проти судової реформи та коаліції.

Теги по теме
Израиль Протест
Источник материала
Поделиться сюжетом