Трепова розповіла, хто передав їй бомбу для вбивства Татарського – росЗМІ
Трепова розповіла, хто передав їй бомбу для вбивства Татарського – росЗМІ

Трепова розповіла, хто передав їй бомбу для вбивства Татарського – росЗМІ

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Підозрювана у причетності до загибелі Владлена Татарського Дар’я Трепова

Бомбу, про яку вона нібито не знала, дівчина отримала від таксиста з Москви. За її словами, вона здогадувалась, що це “щось погане”.

 

Підозрюваній у вбивстві російського “воєнного кореспондента” Владлена Татарського Дар’ї Треповій нібито обіцяли посаду редактора у Києві за передачу бюста блогеру. Про це 4 квітня повідомляє російське видання Фонтанка.

 

 

Зазначається, що на допиті дівчина розповіла, що стежила за новинами, переважно читала українські Telegram-канали. Потім вона познайомилась з “таким собі активістом”.

 

Треповій запропонували переїхати до Києва і влаштуватися на позицію редактора в одному з медіа-ресурсів, але для цього потрібно було пройти “стажування”.

 

Першим завданням дівчини було прийти до однієї з книгарень і познайомитись з Татарським. Потім їй у Москві через таксиста передали деяку “таємну річ”.

 

Зазначається, що саморобний вибуховий пристрій замовили через Telegram, розплатилися, а майстер анонімно переправляв його у потрібний час посереднику.

 

Після повернення до Петербурга Трепова одержала нове завдання – потрібно було зустрітися з Татарським на Університетській набережній. Щодо посилки, їй наказали: “Передай бюст, загни будь-що про героїв ПВК Вагнер, а далі будемо діяти ми”. А за все це їй купили авіаквиток Пулково–Узбекистан, пообіцявши, що з Азії її вже спокійно переправлять в Україну.

 

Трепова заявила, що не знала про бомбу, хоч і здогадувалась, що це “щось погане”. Дівчина перебувала у безпосередній близькості до упаковки з вибуховим пристроєм і вважає, що її “підставили”.

 

 

 



Джерело

Трепова розповіла, хто передав їй бомбу для вбивства Татарського – росЗМІ - Фото 1
Теги по теме
Убийство
Источник материала
loader
loader