"Коли почалася війна, одразу махнув на "передок": у боях за Україну загинув Артур Асадов
"Коли почалася війна, одразу махнув на "передок": у боях за Україну загинув Артур Асадов

"Коли почалася війна, одразу махнув на "передок": у боях за Україну загинув Артур Асадов

Про загибель захисника повідомив український кінорежисер та продюсер Любомир Левицький. Він розповів, що свій останній бій герой прийняв через рік звитяжного спротиву агресору на фронті.

Що відомо про життя воїна

Під час інтерв'ю, яке Асадов дав 5 місяців тому, боєць розповів, що якщо почнеться війна, то піде воювати.

Я завжди знав: якщо буде війна – я піду, тому що я складав присягу, я служив, я вмію тримати в руках зброю. Не те що я можу тримати в руках зброю, я вмію її тримати... Коли почалася війна, я одразу махнув на передок. Тим більше, далеко йти не довелося: заворуха була за 5 кілометрів від мого під'їзду,
– розповідав Асадов.

Інтерв'ю з Артуром Асадовим: відео

Крім того, військовий розповів шокуючі факти про свою родину. Асадов зізнався, що його батько живе у тимчасово окупованому Донецьку та активно підтримує "ДНР". Крім того, з 2017 року чоловік працює у там у штабі.

Артур Асадов загинув за Україну / Фото з фейсбуку Асадова

В Асадова залишилась дружина Карина. Матеріально підтримати жінку можна за реквізитами: 4441 1144 4436 4440

Втрати Україні на війні: останні новини

  • У боях за Україну загинувзахисник із Львівщини Богдан Наконечний. Богдан загинув на Луганщині під час виконання бойового завдання. Захисник України обіймав посаду гранатометника десантно-штурмового відділення військової частини. У воїна залишилась дружина та двоє маленьких дітей – 5-річна донечка та 3-річний син.
  • Також у Луганській області в боях загинув Микола Бонтя з Житомирщини, якому було всього 19 років. Воїн загинув під час виконання бойового завдання поблизу Білогорівки. На фронті Бонтя став гранатометником першого аеромобільного батальйону військової частини А 2120.
  • У боях під Донецьком загинув відомий лікар із Мелітополя Михайло Гапоненко. До початку повномасштабного вторгнення він працював у Мелітопольській міській стоматології. Михайло Гапоненко воював у підрозділі 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар" – штурмовий батальйон Сухопутних військ Збройних Сил України.
Источник материала
Поделиться сюжетом