Трагічно загинув батько генерала Марченка: момент ДТП потрапив на відео
Трагічно загинув батько генерала Марченка: момент ДТП потрапив на відео

Трагічно загинув батько генерала Марченка: момент ДТП потрапив на відео

Про це повідомив сам генерал. Він також опублікував момент ДТП, який потрапив на відео.

Деталі аварії

На відео видно, що загиблий Олександр Марченко пересувався на мопеді. По зустрічній ліній промчав легковий автомобіль, який збив чоловіка.

Цікаво, що після зіткнення винуватець ДТП не зупинився, а продовжив гнати по трасі.

"Гарні люди не вмирають – вони йдуть у небо! Ти був найкращим батьком і прекрасним чоловіком! Я робив і роблю все, щоб ти мною тільки пишався, найстрашніше покарання для мене, це твоє розчарування! Пробач, що не зміг... я дуже старався!!! Але це той рідкісний випадок, коли ти розумієш що можеш далеко не все! Спочивай з миром, рідний, ти був найкращим батьком і прикладом для наслідування!
– йдеться у пості Дмитра Марченка.

Дмитро та Олександр Марченки / Фото з фейсбуку Дмитра Марченка

Генерал також подякував лікарям, які боролися за життя його батька.

Внаслідок ДТП загинув батько генерала Марченка: дивіться відео

Інші аварії в Україні

  • 6 квітня у селі Твіржа, що у Яворівському районі. Жінка переходила дорогу разом зі своїм 4-річним сином, коли їх збив водій на автомобілі Mercedes-Benz. Жінка, що була на 7 місяці вагітності, втратила дитину.
  • 7 квітня у ДТП загинув народний депутат України кількох скликань Володимир Стретович. Аварія трапилася на Житомирщині, звідки колишній нардеп родом. Автомобіль зі Стретовичем рухався в напрямку Києва. Toyota ексдепутата й МАЗ зіткнулися в селі Кам'янка. Зазначають, що внаслідок аварії одна людина загинула і двоє травмувалися.
  • Наприкінці березня поблизу села Завидовичі Львівського району сталася серйозна аварія. За кермом одного з авто був чоловік 47 років у стані алкогольного сп'яніння. Також під час ДТП постраждав 15-річний хлопець, який керував іншим транспортним засобом. Чоловік та школяр отримали різні тілесні пошкодження й були госпіталізовані.
Теги по теме
ДТП Жертвы
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader