"Динамо" в більшості обіграло аутсайдера УПЛ у дебютному матчі під керівництвом Шовковського
"Динамо" в більшості обіграло аутсайдера УПЛ у дебютному матчі під керівництвом Шовковського

"Динамо" в більшості обіграло аутсайдера УПЛ у дебютному матчі під керівництвом Шовковського

СаШо розпочав з перемоги на посаді виконувача обов'язків головного тренера киян.

"Динамо" обіграло "Металіст" у матчі 23-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). Поєдинок на стадіоні "Авангард" в Ужгороді завершився з рахунком 1:3.

Перший тайм зустрічі минув без голів. На старті другої половини поєдинку харків'яни залишилися в меншості – Юрій Романюк отримав пряму червону картку за фол останньої надії проти Владислава Кабаєва перед штрафним майданчиком "Металіста".

На 70-й хвилині "біло-сині" скористалися чисельною перевагою – Олександр Сирота чудовим дальнім ударом відправив м'яч у праву "дев'ятку".

Через п'ять хвилин столичний клуб подвоїв рахунок – Владислав Ванат з меж воротарського замкнув простріл Кабаєва з лівого флангу.

На 81-й хвилині "Металіст" відродив інтригу в поєдинку. Захисник "Динамо" Денис Попов на рівному місці підсковзнувся та подарував м'яч Єгору Картушову, який викотив на порожні ворота Максиму Прядуну.

Однак уникнути поразки харків'янам не вдалося. У компенсований час остаточний рахунок гри встановив захисник "біло-синіх" Костянтин Вівчаренко.

Таким чином, кияни здобули перемогу в дебютному матчі Олександра Шовковського на посаді виконувача обов'язків головного тренера "Динамо".

Динамівці з 44 очками посідають четверте місце в УПЛ. "Металіст" (19 балів) розташовується на передостанній позиції.

У наступному турі команда Шовковського 4 травня зіграє з "Ворсклою", а харківський колектив днем раніше зустрінеться з "Дніпром-1".

Вивісили на трибунах емблему "азовців": ще один бразильський клуб підтримав "Маріуполь" (відео)

Підсилення на майбутнє: "Шахтар" оголосив про підписання 19-річного легіонера

Щемний жест: бразильський клуб змінив назву на "Маріуполь" та гратиме у кольорах української команди

Источник материала
Поделиться сюжетом