Випали з балкона 16 поверху: в Одесі загинули матір та 2-річна дитина
Випали з балкона 16 поверху: в Одесі загинули матір та 2-річна дитина

Випали з балкона 16 поверху: в Одесі загинули матір та 2-річна дитина

У поліції розповіли, що сім'я проживала в орендованій квартирі на 16 поверсі. Чоловік на момент трагедії був на роботі.

Ймовірно, це був нещасний випадок

Правоохоронці зазначають, що раніше сім'я не потрапляла у поле зору поліції. На обліку у службі у справах дітей сім'я також не перебувала.

Жінка з дитиною випали з 16 поверху / Фото поліція Одеської області

Наразі слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції встановлює всі обставини трагічної події. Попередньо, подію кваліфікували як нещасний випадок.

Інші трагедії в Україні

  • 19 квітня у Вінниці з вікна багатоквартирного будинку випала малолітня дитина. Місцевий житель повідомив рятувальникам, що двоє дітей, віком 2 та 3 років, зачинилися у квартирі зсередини.
  • На момент прибуття підрозділу рятувальників одна із дівчаток випала з вікна помешкання. За лічені хвилини дівчинку госпіталізувала бригада екстреної медичної допомоги.
  • У Київській області 12-річна дитина вкоротила собі віку. Мати знайшла свого сина мертвим на горищі будинку. Про трагедію у селі Стрітівка, що на Київщині, жінка повідомила правоохоронцям. За попередніми даними, причиною смерті могло бути самогубство.
  • Нині правоохоронці з'ясовують обставини загибелі підлітка. Поліція Київщини закликала батьків приділяти особливу увагу вихованню та дозвіллю дітей.
  • У лютому дівчина 13 років вистрибнула з балкона багатоповерхівки в Одесі. Врятувати підлітка не вдалося.
  • За попередньою інформацією, дівчина зістрибнула із загального балкона, розташованого на 9 поверсі будинку. Що саме стало причиною – поки не відомо. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини трагедії.
Теги по теме
полиция Жертвы
Источник материала
loader
loader